Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFLEX

TVA inclus

Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFLEX

Dezumidificatoarele cu deshidratare DFLEX sunt foarte asemănătoare în funcționare cu dezumidificatoarele cu rotor desicant DFRA. De asemenea, se bazează pe un rotor desicant cu silicagel de înaltă performanță pentru reținerea vaporilor de apă, dar au un debit și o capacitate de uscare mai mari.

Caracteristici ale dezumidificatoarelor cu desicant din seria DFLEX

Capacitati de uscare de la 51 la 152 kg/h (*) si debite de aer uscat de la 7.500 la 24.000 m3/h.
Cea mai mare capacitate de uscare cu fiabilitate ridicată.
Gamă versatilă, cu mare adaptabilitate la cerințe speciale și o mare varietate de opțiuni.
Usor de adaptabil pentru a fi combinat cu aparatele de aer conditionat.

FISAIR
Dezumidificator cu rotor desicant FISAIR DFLEX
Dezumidificator compact

Dezumidificatoarele cu deshidratare DFLEX sunt foarte asemănătoare în funcționare cu dezumidificatoarele cu rotor desicant DFRA. De asemenea, se bazează pe un rotor desicant cu silicagel de înaltă performanță pentru reținerea vaporilor de apă, dar au un debit și o capacitate de uscare mai mari. In plus, aceste dezumidificatoare cu deshidratare se caracterizeaza printr-o constructie modulara si flexibila ceea ce le face o alegere perfecta pentru dezumidificarea aerului intr-o multitudine de aplicatii.

Sistemele de dezumidificare sunt necesare pentru multe procese industriale în care excesul de umiditate relativă poate cauza probleme în conservarea anumitor produse sau materiale sau poate reduce calitatea acestora. Este cazul în industria frigorifică, industria alimentară, arhive sau muzee etc. De asemenea, sunt folosite în multe ocazii pentru a îmbunătăți mediul casnic în zonele în care valorile umidității sunt foarte mari.

Procesul de dezumidificare din acest tip de dezumidificatoare cu deshidratare constă în absorbția moleculelor de umiditate din aer de către un rotor desicant. Odată ce au fost absorbite, aerul este apoi suflat înapoi la un punct de rouă mult mai scăzut.

Dezumidificatoarele noastre se adaptează oricărei nevoi. Mai mult, in cazul dezumidificatoarelor cu desicant DFLEX, fiind modulare si flexibile, acestea pot fi adaptate oricarui spatiu si pot fi chiar combinate cu echipamente de aer conditionat.

Caracteristici ale dezumidificatoarelor cu deshidratare din seria DFLEX:

  • Capacitati de uscare de la 51 la 152 kg/h (*) si debite de aer uscat de la 7.500 la 24.000 m3/h.
  • Cea mai mare capacitate de uscare cu fiabilitate ridicată.
  • Gamă versatilă, cu mare adaptabilitate la cerințe speciale și o mare varietate de opțiuni.
  • Usor de adaptabil pentru a fi combinat cu aparatele de aer conditionat.