Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Umidificator centrifugal NEB6500

TVA inclus

Umidificator centrifugal NEB6500

Umidificator de cameră de tip centrifugal cu golirea rezervorului de apă la sfârșitul ciclului de umidificare. Execuție suspendată sau pe perete.

Capacitate: (1,3…6,5 L/oră) 0,36…1,8 ml/sec.
Alimentare electrică monofazată 230 V, 50 Hz

CUOGHI
Umidificator centrifugal NEB6500

Umidificatorul NEB 6500 este soluția ideală pentru cei care caută un aparat modern și eficient, cu costuri de întreținere reduse. Sistemul de control avansat vă permite să reglați capacitatea de la 1,5 L/oră la 6,5 L/oră. Aparatul este echipat cu un recipient de apă de numai 0,055 L, de mărimea unui pahar, care se golește automat atunci când aparatul se oprește: în acest fel, cantitatea de apă care rămâne în interiorul umidificatorului este redusă la minimum și, în consecință, șansele de formare a mucegaiului și a bacteriilor periculoase sunt minime. Aparatul poate fi completat cu rezistența care îi permite să funcționeze până la -2°C. De fapt, o aplicație tipică a acestui aparat este celula de depozitare a fructelor și legumelor. Aparatul este livrat standard cu toate suporturile necesare pentru instalare, atât suspendate, cât și montate pe perete și poate funcționa și cu apă demineralizată.

  • CAPACITATEA DE ATOMIZARE 6,5 L/h
  • PUTERE ABSORBITĂ 220 W
  • TENSIUNE DE ALIMENTARE 230V, 50Hz

CARACTERISTICI:

Control electronic

gestionarea optimizată a mașinii și posibilitatea de a seta manual capacitatea maximă de umidificare de la 6,5 L/h la 1,5 L/h pentru mediile mai mici.

Descărcare automată a apei

fără reziduuri de apă stagnantă în interior atunci când mașina se oprește.

Siguranță

concepute pentru a preveni pe cât posibil formarea de mucegai și bacterii în interior.

CARACTERISTICILE UMIDIFICATORULUI ADIABATIC

Umidificatoarele adiabatice din seria Neb sunt aparate de mediu care pulverizează apa prin forță centrifugă. Acestea sunt unități autonome care nu necesită echipamente auxiliare, cum ar fi pompe de înaltă presiune sau aer comprimat. Apa pulverizată fin este introdusă în mediul înconjurător unde se evaporă rapid umidificându-l și răcindu-l.

SIMPLITATE ȘI PERFORMANȚĂ

Aceste umidificatoare adiabatice sunt concepute pentru a fi ușor de instalat, ușor de controlat și curățat, sunt echipate cu un filtru de aer care reduce frecvența întreținerii necesare pentru a menține eficiența dispozitivului la un nivel ridicat. Aparatele pot fi instalate pe perete sau suspendate, toate suporturile necesare sunt furnizate standard.

SIGURANȚĂ ȘI EFICIENȚĂ

Aceste dispozitive contracarează în mod eficient problema legată de formarea mucegaiului și a bacteriilor în apa stagnantă: recipientul de apă, care se umple în timpul funcționării, este de dimensiuni extrem de mici (aproximativ un pahar) și este golit automat atunci când aparatul se oprește, minimizând cantitatea de apă care rămâne în interiorul dispozitivului. În plus, dimensiunea mică a recipientului permite o înlocuire foarte rapidă a apei pulverizate, asigurând intrarea în mediul înconjurător a unei ape mereu proaspete și curate.

COSTURI REDUSE

These adiabatic humidifiers are extremely simple, have low installation, operating and maintenance costs, ensure prolonged operation without the need for important interventions for a long period of time. They can work with both normal mains water and demineralized water.

CARACTERISTICI

  • CAPACITATEA DE ATOMIZARE 6,5 L/h
    PUTERE ABSORBITĂ 220 W
    TENSIUNE DE ALIMENTAȚIE 230V, 50Hz