Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 40

TVA inclus

Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 40

Pentru conducte de 400 – 1200 mm (15,7 – 47,2″); Reglare continuă, max. 670 rpm O mașină de periere cu utilizări multiple pentru toate nevoile dvs. de curățare a ventilației, CombiCleaner 40 are o axă de curățare de 40 de metri (131 ft.), o duză chimică pentru curățarea prin pulverizare, o roată montată pentru mobilitate și o comandă manuală pentru acționarea rotației periei

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 40

Pentru conducte de 400 - 1200 mm (15,7 - 47,2"); Reglare continuă, max. 670 rpm

O mașină de periere cu utilizări multiple pentru toate nevoile dumneavoastră de curățare a ventilației, CombiCleaner 40 are o axă de curățare de 40 de metri (131 ft), o duză chimică pentru curățarea prin pulverizare, o roată montată pentru mobilitate și o comandă manuală pentru acționarea rotației periei.

Este proiectat pentru a curăța un total de 75 de metri (246 ft.) de conductă de la o singură trapă de acces. Pot fi atașate duze chimice, care permit aplicarea directă prin pulverizare a substanțelor de curățare, dezinfectare și acoperire a conductelor. CombiCleaner 40 necesită un compresor pentru aer sub presiune, cu o eficiență de 7-10 bar (101,5 - 145 PSI) și un volum de aer de 300-600 l/m (10,6 - 21,2 CFM).

Un compresor de curent monofazat, cu randament redus, poate fi utilizat atunci când se curăță conducte care măsoară sub 700 mm (27,6"). Conductele mai mari trebuie curățate cu ajutorul compresorului rotativ Lifa Hydrovane cu curent trifazat eficient.

Diversitatea CombiCleaner 40 este sporită și mai mult de duzele chimice, care permit aplicarea prin pulverizare directă a substanțelor de curățare, dezinfectare sau de acoperire a conductelor, care sunt transportate prin conductă împreună cu tija de curățare. CombiCleaner 40 poate fi utilizat pentru curățarea cu solvenți și dezinfectarea conductelor poluate de microbi. Pentru solvenți este necesar un accesoriu de pulverizare de joasă presiune, atașat la mașina de periat cu o mufă cu baionetă.

Pentru CombiCleaner 40 este disponibilă o opțiune de cameră video. Atunci când mașina de curățat este echipată cu o cameră video, utilizatorul poate inspecta eficiența și rezultatul curățării, poate vizualiza obstacolele și poate verifica dispozitivele de direcție automată prin intermediul unui monitor TV, în timpul curățării efective.

Toate mașinile de periere Lifa Air pot curăța conducte rotunde sau dreptunghiulare. Alegerea corectă a periei și a tehnicii de curățare asigură faptul că pot fi curățate și conductele dreptunghiulare.

CombiCleaner 15 este construit pentru a rezista și va rămâne funcțional și după cele mai intense lucrări de curățare.

Conectarea mașinilor de curățare cu presiune joasă Lifa AirClean 3500 sau HepaClean 4000 la conductă asigură îndepărtarea completă a tuturor murdăriilor periate în conducta de ventilație.

Caracteristici

  • Axa de curățare cu rază de acțiune de 40 de metri (131 ft.)
  • Mașină puternică pentru aplicații extinse și solicitante de curățare a conductelor
  • Viteza maximă de rotație a periei 670 rpm
  • Comandă manuală pentru acționarea și schimbarea direcției de rotație a periei
  • Centralizator pneumatic al periei
  • Duze chimice pentru curățarea prin pulverizare
  • Opțiune cu cameră de luat vederi
  • Gamă largă de accesorii disponibile
  • Montat pe roți pentru mobilitate ușoară

Igiena Ventilației

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Video presentation

Specificații tehnice

Operating Power Compressed Air
Operating voltage and frequency
Motor 0,4 kW (0,6 hp)
Fuse
Max torque 6,5 Nm (4.8 ft-lb)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 400 – 1200 mm (15.7 – 47.2″)
Brush Rotation Speed Continuous Adjustment Max . 670 rpm
Rotation Controls Manual / Air Valve
Nozzle Connection Quick Coupling
Air Volume Consumption 400 l / min (14 CFM), 7 bar
Measurements (H x L x W) 1290 x 1100 x 570 mm (50.8  x 43.3 x 22.4″)
Weight 45 kg (99 lbs)
Cleaning Shaft 40 m (131 ft.)
Accessories Y-Gear

3-Brush-Gear

Pneumatic Centering Device

Hand Controller