Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 15

TVA inclus

Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 15

Pentru conducte care măsoară 160 – 600 mm (6,3 – 23,6″); Reglaj continuu Max . 1000 rpm Construit pentru curățarea conductelor de grăsime, CombiCleaner 15 este perfect pentru curățarea conductelor de evacuare a bucătăriilor mici sau a spațiilor înguste din clădirile rezidențiale, sau de birouri. CombiCleaner 15 este proiectat cu un sistem pneumatic…

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Unealta de curatat conducte Lifa Air Combi Cleaner 15

Pentru conducte care măsoară 160 - 600 mm (6,3 - 23,6"); Reglaj continuu Max . 1000 rpm

Construit pentru curățarea conductelor de grăsime, CombiCleaner 15 este perfect pentru curățarea conductelor de evacuare a bucătăriilor mici sau a spațiilor înguste din clădirile rezidențiale sau de birouri. CombiCleaner 15 este proiectat cu un motor pneumatic pentru rotația periei care asigură o curățare rapidă și profundă a conductelor dumneavoastră.

Peria CombiCleaner 15 se rotește cu ajutorul unui motor pneumatic. Accesoriul cu angrenaj Y este necesar pentru rotirea periilor în conductele de aer dreptunghiulare. Puterea minimă necesară pentru rularea a două perii este de 340 l/min (12 CFM) la 7 bar.

CombiCleaner 15 curăță folosind o combinație de periere, jet de aer și pulverizare de lichid prin furtunul său integrat. Fiecare perie de la Lifa Air este compatibilă cu CombiCleaner 15. De la perii moi pentru manipularea murdăriei de zi cu zi până la perii mai dure pentru lucrări mai dificile, cum ar fi grăsimea din bucătărie, CombiCleaner 15 este la înălțimea sarcinii.

Bazat pe aceleași componente de înaltă calitate utilizate la alte aparate Lifa; funcționalitate și durabilitate dovedite.

CombiCleaner 15 este construit pentru a rezista și va rămâne funcțional și după cele mai intense lucrări de curățare.

Caracteristici

  • Pulverizează dezinfectant
  • Împrăștie spumă și gel de detergent
  • Aplică etanșant pentru conducte
  • Folosește un adaptor Y pentru rotirea a 2 perii în conducte dreptunghiulare

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Specificații tehnice

Operating Power Compressed Air
Operating voltage and frequency
Motor 0,11 kW (0,15 hp)
Fuse
Max torque 3 Nm (2.2 ft-lb)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 160 – 600 mm (6.3 – 23.6″)
Brush Rotation Speed Continuous Adjustment Max . 1000 rpm
Rotation Controls Manual / Air Valve
Nozzle Connection Quick Coupling
Air Volume Consumption 340 l / min (12 CFM), 7 bar
Measurements (H x L x W) 910 x 640 x 480 mm (35.8  x 25.2 x 18.9″)
Weight 17 kg (37 lbs)
Cleaning Shaft 15 m (49.2 ft.)
Accessories Y-Gear

3-Brush-Gear

Mechanical Centering Device

Spray Bottle

Nozzles