Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Masina pentru curatare tubulaturi HVAC Lifa Hydmaster 40

TVA inclus

Masina pentru curatare tubulaturi HVAC Lifa Hydmaster 40

Pentru conducte care măsoară 400 – 1200 mm (15,7 – 47,2″); Reglarea continuă a vitezei de rotație, 225 – 880 rpm Hydmaster este cea mai puternică mașină de periere electrică HVAC, proiectată pentru practici de curățare exigente în clădiri de dimensiuni industriale, cum ar fi fabrici, centrale electrice și fabrici.

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Masina pentru curatare tubulaturi HVAC Lifa Hydmaster 40

Pentru conducte care măsoară 400 - 1200 mm (15,7 - 47,2"); Reglarea continuă a vitezei de rotație, 225 - 880 rpm

Hydmaster este cea mai puternică mașină de periere electrică HVAC concepută pentru practicile de curățare exigente din clădirile de dimensiuni industriale, cum ar fi fabricile, centralele electrice și morile. Lifa Hydmaster îndeplinește cele mai solicitante sarcini cu ajutorul puterii hidraulice. Peria Hydmaster depășește concurența cu o viteză de rotație de 225 - 880 r/min. Funcționează cu tensiune monofazată, ceea ce înseamnă că Hydmaster este mai silențios decât alte mașini de curățare pneumatică. Lifa Hydmaster curăță 75 de metri de conductă atunci când este întinsă în ambele direcții de la o singură trapă de acces, iar periile sale supradimensionate se pot roti în conducte înguste.

Lifa Hydmaster este o mașină de curățat cu perii versatilă cu acționare hidraulică pentru aplicații de curățare industriale și comerciale solicitante care necesită o forță excepțională. Caracteristicile speciale ale Hydmaster sunt camera încorporată și puterea de propulsie hidraulică produsă de energia electrică monofazată normală.

Mașina utilizează ulei sintetic și biodegradabil, ecologic. Tuburile hidraulice au un interior din fibre de nailon laminate și durabile, ceea ce face din Hydmaster cea mai durabilă mașină de periat de pe piață.

Forța care rotește peria este produsă hidraulic de-a lungul arborelui flexibil. Pompa hidraulică încorporată oferă o alternativă la mașinile de curățare pneumatice mari, costisitoare, zgomotoase și nepotrivite pentru utilizatori, care folosesc compresoare. Hydmaster funcționează la o singură tensiune monofazată (240 VAC sau 110-120 VAC) și este net mai silențios decât mașinile de curățat cu jet de aer care utilizează aer comprimat. Acest lucru face ca Hydmaster să fie extrem de ușor de transportat și de utilizat.

Modelul Hydmaster, care este prevăzut cu o cameră video, monitorizează efectele și rezultatele curățeniei care se efectuează. Monitorul oferă, de asemenea, posibilitatea de a vedea orice obstacol potențial care se poate dovedi deranjant. Camera video monitorizează, de asemenea, amortizoarele și atenuatoarele de sunet, care sunt utilizate pentru controlul zgomotului. În plus, camera poate monitoriza, de asemenea, volumul de aer automat și manual, precum și, alte aparate de control ale sistemului de ventilație. Utilizarea monitorului camerei video vă permite să evitați problemele neașteptate și vă poate scuti de multe dureri de cap frustrante.

Lifa Hydmaster este proiectat pentru conducte de ventilație dreptunghiulare și rotunde, cu dimensiuni cuprinse între 400 și 1200 mm (15,7 și 47,2"). Viteza de rotație este reglabilă de la 225 la 880 r/min. Atunci când este setat la maxim, cuplul Lifa Hydmaster, altfel spus forța de periere, este mai puternică decât cea a oricărui alt aparat de curățare. Mașina poate astfel să își rotească peria supradimensionată în conducte înguste și de dimensiuni mai mici. Nu va trebui să schimbați perii atât de des cu Hydmaster, așa cum se întâmplă cu alte mașini. De asemenea, are și poate fi utilizat, cu aprobarea scrisă specifică a Lifa, pentru multe alte scopuri (de exemplu, curățarea murdăriei și a sedimentelor acumulate în diferite conducte de proces).

Hydmaster este produsul emblematic al Lifa și este protejat de un brevet.

Lifa Y-Gear (accesoriu) oferă o forță de curățare suplimentară pentru colțurile din conductele dreptunghiulare.

Caracteristici

  • Cea mai puternică mașină de curățat de pe piață, de departe
  • Axa de curățare cu rază de acțiune de 40 de metri (131 ft.) / arbore de curățare
  • Pentru conducte de mari dimensiuni: între 400 - 1200 mm (15,7 - 47,2")
  • Cuplu maxim 10 Nm (7,4 ft-lbs)
  • Viteză de rotație a periei reglabilă 225 - 880 rpm
  • Pedală pneumatică de picior pentru acționarea și schimbarea direcției de rotație a periei
  • Montată pe roți pentru mobilitate ușoară
  • Funcționează pe curent monofazat (curent electric normal la priză)

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Specificații tehnice

Operating Power Electricity (brush motor hydraulic)
Operating voltage and frequency 240 VAC (or 110-120 VAC), 1 ~, 50 / 60 Hz
Motor 1,1 kW (1.5 hp)
Fuse 16 A
Max torque 10 Nm (7.4 ft-lb)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 400 – 1200 mm (15.7 – 47.2″)
Brush Rotation Speed Continuous Adjustment, 225 – 880 rpm
Rotation Controls Foot Pedal, Remote Hand Control (Accessory)
Nozzle Connection
Air Volume Consumption
Measurements (H x L x W) 1290 x 1100 x 570 mm (50.8 x 43.3 x 22.4″)
Weight 93 kg (205 lbs)
Cleaning Shaft 40 m (131 ft.)
Accessories Y-Gear

3-Brush-Gear

Mechanical Centering Device

Hand Controller