Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Masina de curatare tubulaturi multiperii Lifa Air Special Cleaner 20

TVA inclus

Masina de curatare tubulaturi multiperii Lifa Air Special Cleaner 20

Pentru conducte mici care măsoară 100-400 mm (3,9 – 15,7″); Reglare continuă, 225 – 580 rpm Aveți o conductă mică? SpecialCleaner 20 este conceput pentru a curăța spațiile înguste. Funcționarea pneumatică prin mecanismul de control cu piciorul permite schimbarea direcției de rotație, ajutându-vă să evitați obstacolele.

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Masina de curatare tubulaturi multiperii Lifa Air Special Cleaner 20

Pentru conducte mici care măsoară 100-400 mm (3,9 - 15,7"); Reglare continuă, 225 - 580 rot/min.

Aveți o conductă de dimensiuni mici?

SpecialCleaner 20 este conceput pentru a curăța spațiile înguste. Funcționarea pneumatică prin mecanismul de control cu piciorul permite schimbarea direcției de rotație, ajutându-vă să evitați obstacolele.

SpecialCleaner 20 are un arbore de curățare de 20 m (65,6 picioare), ceea ce îi permite să curețe până la 35 m (115 picioare) de conductă atunci când este extins în ambele direcții de la o trapă. SpecialCleaner 20 este extrem de manevrabil în locuri strâmte, ceea ce îi conferă un avantaj față de alte mașini de curățare. Fiind o mașină de mici dimensiuni, poate fi rapid configurată pentru utilizare sau transport. Are o rază de acțiune extinsă și un cablu de alimentare suficient de lung.

Înfășurătorul pentru arborele flexibil este conceput pentru a înfășura moale în el însuși, pentru a preveni ca arborele să intre în contact cu podeaua murdară în timpul curățării. Mașina este, de asemenea, echipată cu două puncte de scoatere din priză pentru lumini și burghie. Direcția de rotație poate fi schimbată cu ajutorul comenzii pneumatice de picior. Schimbarea sensului de rotație permite utilizatorului să navigheze cu peria prin curbele din conducte.

Toate mașinile de periere Lifa Air pot curăța conducte rotunde sau dreptunghiulare. Alegerea corectă a periei și a tehnicii de curățare asigură că pot fi curățate și conductele dreptunghiulare.

Conectarea mașinilor de curățare cu presiune joasă Lifa Air la un AirClean 3500, HepaClean 4000 sau HepaClean 2500 la conductă asigură îndepărtarea completă a întregii murdării dezlipite de perie în conducta de ventilație.

Caracteristici

  • Alegerea profesională numărul unu pentru curățarea conductelor mici
  • Arbore de curățare cu rază de acțiune de 20 metri (65,6 ft.)
  • Mașină de dimensiuni practice pentru spații înguste
  • Funcționare pneumatică prin mecanismul de comandă cu piciorul
  • Gamă largă de accesorii disponibile
  • Montat pe roți pentru mobilitate ușoară
  • Curent monofazat

Igiena Ventilației

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Specificații tehnice

Operating Power Electricity
Operating voltage and frequency 240 VAC (or 110-120 VAC), 1 ~, 50 / 60 Hz
Motor 0,37 kW (0,5 hp)
Fuse 10 A
Max torque 5 Nm (3.7 ft-lb)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 100 – 400 mm (3.9 – 15.7″)
Brush Rotation Speed Continuous Adjustment, 225 – 580 rpm
Rotation Controls Foot Pedal, Remote Hand Control (Accessory)
Nozzle Connection
Air Volume Consumption
Measurements (H x L x W) 910 x 640 x 480 mm (35.8  x 25.2 x 18.9″)
Weight 38 kg (84 lbs)
Cleaning Shaft 20 m (65.6 ft.)
Accessories Mechanical Centering Device

Hand Controller