Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Mini camera Robot control tubulaturi

TVA inclus

Mini camera Robot control tubulaturi

Pachet de inspecție portabil ușor care include tot ce este necesar pentru orice inspecție sau inspecție vizuală HVAC. Înregistrare directă pe cardul SDS.

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Mini camera Robot control tubulaturi

Set de echipamente de investigare cu camere video robotizate pentru conducte de ventilație HVAC, conducte industriale și cavități uscate. Pachet de inspecție portabil ușor care include tot ce este necesar pentru orice inspecție sau inspecție vizuală HVAC. Înregistrare directă pe cardul SDS.

Set de echipamente de investigare cu camere video robotizate pentru conducte de ventilație HVAC, conducte industriale și cavități uscate.

Pachet de inspecție portabil ușor care include tot ce este necesar pentru orice inspecție sau inspecție vizuală HVAC. Înregistrare directă pe cardul SDS.

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video