Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

FABRICAIR – tubulatură textilă, sisteme de dispersie a aerului

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

FABRICAIR - tubulatură textilă, sisteme de dispersie a aerului

Modelarea viitorului sistemului HVAC bazat pe sisteme de dispesie textile

FabricAir continuă să se bazeze pe istoria sa de aproape 50 de ani de inovație în industria HVAC, oferind produse și soluții personalizate. Istoria și expertiza noastră ne poziționează ca lideri în industrie astăzi și mâine.

Ne concentrăm pe oameni, deoarece produsele și serviciile noastre le fac viața mai bună. Creăm tehnologii de distribuție a aerului bazate pe țesături care schimbă regulile jocului și care ajută la asigurarea unei calități ideale a aerului în clădirile noi sau la îmbunătățirea mediilor existente în care oamenii lucrează, trăiesc și se joacă. Într-o lume în continuă dezvoltare, explorăm oportunitățile de a schimba mentalitățile existente, demonstrând avantajele soluțiilor HVAC inovatoare.

Sisteme de conducte textile

Conducte din material textil pentru un confort interior perfect

Un sistem de dispersie FabricAir este format din patru componente: profil, țesătură, model de flux și suspensie. Acestea pot fi combinate în infinite moduri pentru a corespunde cerințelor specifice ale oricărui proiect.

Sisteme de conducte VarioDuct

Două fluxuri de aer într-o singură conductă

FabricAir® VarioDuctTM oferă diferite modele de fluxuri pentru răcire și/sau încălzire. Acesta este adaptat cu o membrană internă care separă cele două fluxuri de aer. În funcție de locația modelului de flux de care este nevoie, un amortizor își schimbă poziția și deplasează membrana internă fie în sus, fie în jos, acoperind jumătate din conductă.

Difuzoare de tavan din material textil

Difuzoarele de tavan oferă clădirilor un climat interior fără curent de aer. Acestea oferă o instalare ușoară, un design flexibil și o tehnologie ecologică. Aceste produse sunt realizate din două componente standard din material textil - o cutie de plenum și un panou de curgere.

Sistem Rack Flow

Controlul aerului de înaltă calitate în rafturile dumneavoastră

La FabricAir știm că menținerea unui control precis al temperaturii și umidității la punctele de setare și prevenirea microclimatelor în interiorul bolții sunt esențiale pentru o operațiune de cultivare de succes cu randamente maxime. Prin anii de experiență în industria de cultivare, echipa noastră de ingineri a perfecționat distribuția aerului deasupra capului și pe mai multe niveluri în instalațiile de cultivare.

Conducta DeFrost

Economii de energie de până la 75% la dezghețare Noul și îmbunătățitul FabricAir® Defrost DuctTM sporește eficiența răcitoarelor de aer cu depozitare la rece. Atunci când evaporatorul ajunge la ciclul de dezghețare, conducta se prăbușește, etanșând astfel eficient ieșirea. Împiedicând căldura să iasă din răcitorul de aer, eficiența ciclului de dezghețare este semnificativ crescută.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

FABRICAIR – tubulatură textilă, sisteme de dispersie a aerului
FABRICS FABRICAIR
FabricAir Trevira
Duct systems Rectangular FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune rectangulara FabricAir
Duct systems Circle Section FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir
Duct systems D Shaped and Half Round FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune D si semicirculara FabricAir
Duct systems Round FabricAir Ducts FABRICAIR
Tubulatura textila cu sectiune circulara FabricAir