Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE CU ȘURUB LCWX-R134A

TVA inclus

COMPRESOARE CU ȘURUB LCWX-R134A
  • Răcitoare de apă cu răcire cu apă de la 200 kW la 1550 kW
A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE CU ȘURUB LCWX-R134A

STRUCTURĂ AUTOPORTANTĂ

Fabricat din cadru puternic din oțel sudat protejat cu vopsea pulbere de poliester.


COMPRESOR

De tip "șurub", sunt montate pe amortizoare de cauciuc și sunt echipate cu un modul electronic de integrare pentru protecția împotriva supraîncălzirii, supapă de închidere a descărcării și încălzitor al carterului.


EVAPORATOR

Cu evaporator cu carcasă și tuburi, cu unul sau două circuite de agent frigorific și un circuit de apă. Izolația este cu o căptușeală flexibilă cu celule închise. Ca protecție, utilizatorul final sau instalatorul va prevedea un întrerupător de debit sau un presostat diferențial pentru a opri compresoarele în cazul în care nu există debit de apă.


CONDENSATOR

Unul sau două tipuri de tip "shell and tube". Ca opțiune, este disponibil un condensator pentru apă de puț și pentru apă de mare.


CIRCUITUL FRIGORIFIC

Fiecare unitate este furnizată cu unul sau două circuite independente de agent frigorific; filtru uscător, vizor, supapă de expansiune termostatică cu baterie tampon, supapă Schrader de serviciu, supapă de linie de lichid, manometre A/B de presiune cu supape de închidere și de descărcare. de închidere. Pentru a proteja circuitul de refrigerant sunt montate următoarele dispozitive: întrerupător de înaltă presiune cu resetare manuală, întrerupător de siguranță cu resetare manuală, întrerupător de joasă presiune cu resetare automată, termostat antigel și supapă de siguranță.


TABLOU ELECTRIC

Protejat conform IP44. Acesta include: întrerupătorul automat al circuitului principal cu dispozitiv de blocare a ușii, siguranțele principale, contactorul compresorului, transformatorul circuitelor auxiliare. Microprocesor pentru controlul automat al unității, cu un afișaj pentru indicarea funcțiilor, precum și a condițiilor de alarmă.

Chillere răcite cu aer și pompe de căldură reversibile

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

Producând răcitoare și pompe de căldură răcite cu apă, furnizăm fiecare unitate cu întreaga gamă de tehnologii și caracteristici pentru o răcire fiabilă și flexibilă a aerului în orice condiții. Circuitele separate de refrigerant sunt furnizate cu cele mai noi componente și dispozitive de securitate pentru a asigura stabilitatea în orice situație. Gradul de protecție de nivel înalt al pompei de căldură reversibile este garantat datorită sistemului de protecție împotriva intemperiilor și a tabloului electric prevăzut cu microprocesor care controlează unitatea în mod automat, utilizând sistemul vizual pentru monitorizarea funcțiilor și a defecțiunilor. Compresoarele disponibile oferă compresoare scroll ermetice și compresoare semi-ermetice cu șurub sau cu două șuruburi care asigură reducerea zgomotului și a activităților de întreținere atunci când unitățile sunt complet operaționale. Descoperiți linia noastră de pompe de căldură și răcitoare de apă care vă vor satisface cu siguranță cerințele de calitate, performanță și rentabilitate.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.