Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

COMPRESOARE SCROLL MCAEY- R410

TVA inclus

COMPRESOARE SCROLL MCAEY- R410

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

A.C.M. KALTE KLIMA
COMPRESOARE SCROLL MCAEY- R410

CARCASA:

Carcasă din oțel galvanizat protejat cu vopsea pulbere de poliester. Panourile sunt ușor de demontat pentru activități de întreținere.


COMPRESOR:

Hermetice de tip "scroll" cu protecție la suprasarcină prin klixon și complete cu vizor de ulei. Acestea sunt instalate pe un cauciuc care absoarbe vibrațiile și sunt plasate într-un compartiment închis pentru a reduce nivelul de zgomot și pentru a permite activități de întreținere în timp ce unitatea este în funcțiune.


EVAPORATOR:

De tip placă sudată prin brazare. Circuitul este realizat pentru a garanta o răcire omogenă a întregului debit de apă chiar și în timpul încărcării parțiale. Izolația este realizată din căptușeală flexibilă cu celule închise. Se recomandă montarea unui presostat diferențial care va opri unitatea în cazul în care nu există circulație de apă pe plăcile evaporatorului.


CONDENSATOR:

Tub de cupru și serpentină cu aripioare din aluminiu. Opțional, este disponibilă o grilă de protecție.


AVANTAJE:

Ventilatoare axiale cu secțiune de palete cu contur aerodinamic din Al/Mg, cuplate direct la un motor electric monofazat cu rotor extern. Pe evacuarea fluxului de aer este montată o protecție de siguranță a ventilatorului.


CIRCUITUL DE REFRIGERANT:

Fiecare unitate este furnizată cu: filtru uscător, vizor, robinet de expansiune termostatică, robinet de serviciu. Pentru a proteja circuitul de refrigerant sunt instalate următoarele dispozitive: presostat de înaltă presiune cu resetare manuală și presostat de joasă presiune cu resetare automată, termostat antigel. Unitățile cu pompă de căldură versiunea (MCAEY...H) conțin, în plus: termostat de siguranță pe conducta de refulare a compresorului, supapă cu 4 căi, supapă de reținere, supapă solenoidă, rezervor de lichid.


TABLOU ELECTRIC:

Tip rezistent la intemperii cu grad de protecție IP54 instalat în cutia compresorului pentru a permite activități de service și întreținere în timp ce unitatea este în funcțiune.

Chillere ce conțin apă răcită cu aer și pompe de căldură reversibile

Compania noastră a obținut performanțe excelente în producția cu circuit complet de răcitoare răcite cu apă și pompe de căldură reversibile. Compresoarele Scroll și cu șurub sunt fabricate în funcție de proiectul individual pentru fiecare client, folosind standarde de înaltă calitate și expertiza inginerească a echipei noastre profesionale.

Producând răcitoare și pompe de căldură răcite cu apă, furnizăm fiecare unitate cu întreaga gamă de tehnologii și caracteristici pentru o răcire fiabilă și flexibilă a aerului în orice condiții. Circuitele separate de refrigerant sunt furnizate cu cele mai noi componente și dispozitive de securitate pentru a asigura stabilitatea în orice situație. Gradul de protecție de nivel înalt al pompei de căldură reversibile este garantat datorită sistemului de protecție împotriva intemperiilor și a tabloului electric prevăzut cu microprocesor care controlează unitatea în mod automat, utilizând sistemul vizual pentru monitorizarea funcțiilor și a defecțiunilor. Compresoarele disponibile oferă compresoare scroll ermetice și compresoare semi-ermetice cu șurub sau cu două șuruburi care asigură reducerea zgomotului și a activităților de întreținere atunci când unitățile sunt complet operaționale. Descoperiți linia noastră de pompe de căldură și răcitoare de apă care vă vor satisface cu siguranță cerințele de calitate, performanță și rentabilitate.

Acm Kälte Klima proiectează și produce diferite tipuri de unități de control apropiat al aparatelor de aer condiționat, capabile să satisfacă o gamă largă de nevoi. Toate sunt caracterizate de un design inovator care permite exploatarea spațiului și reducerea la minimum a dimensiunilor acestora.

Pentru a garanta versatilitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor soluțiilor Acm Kälte Klima, pentru realizarea unităților de control apropiat al aparatelor de aer condiționat sunt folosite cele mai bune materiale și cele mai recente inovații tehnologice. Acestea sunt proiectate, de asemenea, pentru a permite o inspecție rapidă în timpul operațiunilor de întreținere.

Greutatea redusă a fiecărei unități de control apropiat face ca aceasta să fie foarte ușor de mutat. Precauții speciale sunt luate în considerare și pentru a reduce zgomotul și vibrațiile în timpul fazei de funcționare.