Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Chiller racit cu aer centrifugal YLAA

TVA inclus

Chiller racit cu aer centrifugal YLAA

Eficient, durabil și flexibil la 40-230 TR (140-800 kW)

JCI
Chiller racit cu aer centrifugal YLAA

Un adevărat sistem plug and play care oferă cea mai mare eficiență pentru funcționarea sa, răcitorul Scroll răcit cu aer YORK® YLAA vă permite să vă reduceți costurile de energie, fiind în același timp mai prietenos cu mediul înconjurător. Indiferent dacă nevoile dvs. de răcire sunt industriale sau comerciale, vă putem ajuta să asamblați un sistem complet de chiller răcit cu aer.

Cu o tehnologie avansată, sistemele de răcire cu apă răcită cu aer, cu ajutorul răcitoarelor noastre YLAA, oferă performanțe remarcabile. Evaporatoarele brazate și condensatoarele cu microcanal permit un transfer de căldură mai eficient, oferind costuri mai mici pe durata ciclului de viață.

Răcitoarele de înaltă eficiență YLAA, cu algoritmii lor de control inovatori, oferă o eficiență energetică de top în industrie. Eficiența energetică în lumea reală se măsoară prin performanța IPLV (în afara proiectului), iar răcitoarele YLAA oferă unele dintre cele mai bune IPLV din clasa lor. YLAA oferă, de asemenea, o alegere de eficiență. Pe lângă unitățile de înaltă eficiență, răcitoarele YLAA sunt disponibile în modele de eficiență standard cu amprente mai mici și costuri de capital mai mici. Plătiți doar pentru răcitorul de care aveți nevoie - nivelurile de eficiență multiple ale YLAA vă permit să decideți care este cea mai bună investiție pentru proiectul respectiv.

Răcitorul YLAA oferă o serie de opțiuni concepute pentru a funcționa în mod fiabil într-o gamă largă de nevoi ale clienților. Acesta poate răci glicolul până la -12°C (10°F). Poate asigura recuperarea căldurii până la 140°F (60°C), cu o captură de până la 85% din respingerea totală a căldurii. Atunci când sunt luate în considerare kiturile de pompe montate din fabrică, există acum mai multe dimensiuni de pompe din care puteți alege. Kiturile opționale vin standard cu supape, prize de presiune, comutator de debit și filtru pentru o conectare rapidă și protecție împotriva înghețului pentru a preveni înghețarea. De asemenea, sunt disponibile mai multe opțiuni pentru pompe: acționări cu viteză variabilă, pompe duble, supape de închidere a serviciului, vase de expansiune și porturi de testare suplimentare pentru detectarea temperaturii și a presiunii. Opțiunile standard de zgomot redus și multiplele opțiuni de atenuare a zgomotului permit flexibilitate în amplasarea răcitorului și reduc costurile pentru barierele construite pe teren.

Caracteristici

  • Reduceți costurile energetice cu până la 40% - obțineți cea mai bună eficiență în toate condițiile de funcționare și reduceți consumul anual de energie.
  • Fiți mai prietenos cu mediul - deveniți un lider în proiectarea ecologică cu ajutorul agentului frigorific HFC-410A cu zero ODP și cu o încărcătură de agent frigorific cu până la 50% mai mică.
  • Funcționați în felul dvs. propriu - alegeți dintr-o varietate de configurații energetice, sonore și mecanice pentru a vă adapta la numeroasele dvs. nevoi de aplicații.
  • Reduceți costul de proprietate - minimizați costurile de instalare, maximizați spațiul utilizabil, reduceți facturile de electricitate și reduceți cheltuielile de mentenanță alegând un răcitor mai ușor, mai mic, mai eficient și cu întreținere redusă.