Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN

TVA inclus

Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN

Kit solar pentru producerea apei calde menajere
Kitul solar Aqua Sun este soluția completă, simplă și eficientă pentru producerea apei calde menajere din energie solară.

 

FIORINI
Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN

Kitul de sistem solar termic Aqua Sun este alcătuit din panouri solare, H2000 sau H2500, un încălzitor de apă cu serpentină fixă, SMART 2 sau SMART 2 Solar Kit, o unitate de control și pompă, vas de expansiune, lichid anti-îngheț și diverse kituri pentru conectarea tuturor componentelor necesare.

Kitul solar Fiorini pentru producerea de apă caldă menajeră este disponibil în șase versiuni, pentru a răspunde diverselor nevoi zilnice din diferite situații, cum ar fi numărul de persoane care utilizează sistemul.

Aceste șase versiuni este suficientă pentru un număr de minim 2 persoane și maxim 7.

De exemplu, pentru o familie de 4 persoane, kitul va avea: 2 panouri solare, H2000, 1 boiler SMART 2 Solar Kit de 300 de litri, inclusiv unitatea de reglare și pompa, 20 de litri de lichid antigel, 1 vas de expansiune de 18 litri și 3 kituri de conectare pentru toate componentele.

Sistem de apă caldă și încălzire solară

Energia solară este o sursă inepuizabilă de energie care poate fi folosită cu ușurință atât la prepararea apei calde, cât și la în procesul de încălzire. Energia solară contribuie la protejarea mediului înconjurător și asigură economii semnificative de energie.

Soluțiile noastre

Fiorini a conceput două linii de produse: linia Aqua Sun pentru producerea de apă caldă menajeră și linia Combi Sun pentru producerea de apă caldă menajeră și încălzire. Ambele soluții sunt disponibile în diferite versiuni care sunt realizate în funcție de consumul utilizatorului și de tipologia sistemului de încălzire, pentru a satisface o gamă largă de gamă largă de nevoi.

Avantajele folosirii kitului solar termic

Pentru a facilita alegerea celei mai eficiente soluții și pentru a face ca instalarea unui sistem solar termic să fie mai ușoară și mai eficientă. mai ușor, mai rapid și, prin urmare, mai ieftin, am conceput o serie de dispozitive care au multe avantaje și satisfac nevoile utilizatorilor (locuințe individuale, locuințe multifamiliale, activități artizanale sau comerciale, cazare facilități).

Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN
Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN
Kit panouri solare pentru apa calda AQUA SUN