Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Unitate coacere ECOTOP START

TVA inclus

Unitate coacere ECOTOP START

– EcoTop Start este o unitate de maturare de tip plug-and-play, gata de utilizare. Este premontată și testată și include un răcitor de aer, o pompă de căldură (răcire și încălzire), un sistem de control, un senzor de temperatură, o prelată cu acționare manuală și o ușă etanșă la gaz. Potrivit pentru toate tipurile de paleți, tipuri de cutii și încăperi parțial încărcate.

 

BG DOOR
Unitate coacere ECOTOP START

- EcoTop Start este o unitate de maturare de tip plug-and-play, gata de utilizare. Este premontată și testată și include un răcitor de aer, o pompă de căldură (răcire și încălzire), un sistem de control, un senzor de temperatură, o prelată cu acționare manuală și o ușă etanșă la gaz. Potrivit pentru toate tipurile de paleți, tipuri de cutii și încăperi parțial încărcate.

EcoTop Start oferă o varietate de beneficii. Această construcție simplă, flexibilă și economică se mândrește cu un consum redus de energie. Include o capacitate de răcire reglabilă și un flux de aer reglabil pentru maturarea la umiditate ridicată. Oferindu-vă o calitate maximă a fructelor la costuri de proprietate reduse.

Sistem de coacere preasamblat plug-and-play
Nu este necesar un sistem de refrigerare
Flexibila și economica pentru începerea coacerii

Caracteristici

  • Panouri izolate: 60 mm.
  • Ventilație cu aer proaspăt: prin simpla deschidere a ușii.
  • Pregătită cu un conector pentru un generator de gaz etilenă. Sistemul de control este pregătit pentru funcționarea imediată cu gazare cu etilenă.
  • Bare de protecție laterale (plastic reciclat) și iluminare.
  • Generator de gaz.
  • Panouri izolate.
  • Control online al procesului.