Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Kit panou solar pentru apa calda si caldura COMBI SUN

TVA inclus

Kit panou solar pentru apa calda si caldura COMBI SUN

Kit solar pentru încălzire și pentru producerea instantanee de apă caldă menajeră
Kitul solar Combi Sun este soluția care asigură apă caldă menajeră instantanee, precum și producerea de apă caldă tehnică pentru sistemele de încălzire, ca supliment la o sursă de energie primară.

 

FIORINI
Kit panou solar pentru apa calda si caldura COMBI SUN

Kitul solar Fiorini, pentru încălzire și pentru producerea de apă caldă menajeră, este compus din panouri solare H2000 sau H2500, un rezervor tampon PFB, o stație de apă dulce SET pentru apă caldă menajeră, o unitate de reglare și pompare, un vas de expansiune, lichid antigel și diverse kituri pentru conectarea tuturor componentelor necesare.

Kitul solar COMBI SUN este disponibil în trei versiuni pentru a răspunde diverselor nevoi zilnice din diferite situații și sunt selectate în funcție de dimensiunea sistemului de încălzire. Cele trei versiuni sunt împărțite, doar în scop explicativ, în funcție de dimensiunea clădirii: Mică, Medie și Mare.

De exemplu, pentru o clădire Medie, kitul va avea: 6 panouri solare, H2500, 1 rezervor tampon PFB de 1000 de litri, o stație de apă dulce SET 30, modulul solar S2 Solar 30, 20 de litri de lichid antigel, 1 vas de expansiune de 50 de litri și 6 kituri de conectare pentru componente.

Caracteristici

Gama de kituri: Mic/Mediu/Mare

Clasa energetică: C

Componentele kitului: 11 elemente

Utilizare: Încălzire și producere de apă caldă menajeră

Sistem de fixare a panourilor solare: Pe acoperiș/integrat/pe un suport

Producția instantanee de apă caldă menajeră

Kit panou solar pentru apa calda si caldura COMBI SUN