Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Senzor temperatura PT1000 cu varf tip sonda, 10m, fara conector

TVA inclus

Senzor temperatura PT1000 cu varf tip sonda, 10m, fara conector

Temperature Sensor – PT1000 Class A – 10 metre – 150mm, dia 3 mm – no plug

CLIMACHECK
Senzor temperatura PT1000 cu varf tip sonda, 10m, fara conector

Senzor de temperatură – PT1000 Clasa A – 10 metri – 150 mm, dia 3 mm – fără mufă

Sonda „Test Plugs”, numită și „sonde binder”, oferă o soluție excelentă pentru a obține o precizie ridicată și un răspuns rapid pe măsură ce senzorul este introdus în flux.

Ele elimină buzunarele de temperatură care întârzie răspunsul și creează un risc de îngheț la temperaturi scăzute, iar senzorii pot fi îndepărtați cu ușurință pentru calibrare. Tip C - Sonda are o lungime de 150 mm cu un diametru de 3 mm cu un unghi pentru a oferi o fixare bună atunci când este introdusă sau scoasă.

ClimaCheck oferă dopuri de testare din alamă sau oțel inoxidabil cu filet de țeavă de 15 mm scurt sau prelungit 45 mm pentru a ajunge deasupra izolației.

Acest senzor este, de asemenea, potrivit pentru introducerea în fluxul de aer, deoarece poate fi împins cu ușurință prin garnituri și/sau fixat în poziție departe de pereți.

Specificații

ClimaCheck a dezvoltat o gamă de senzori special conceputi pentru măsurători de înaltă calitate pe sisteme HVAC. Senzorul standard este potrivit pentru montarea la suprafață pe tuburi, în același timp, deoarece trebuie să suporte manevrarea brutală la care va fi expus într-o cameră de mașini. Senzorii standard sunt disponibili cu cablu de silicon de înaltă calitate de 5 sau 10 m și cu sau fără mufă tele.