Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Senzor temperatura PT1000 rotund 25mm 5 m cu conector

TVA inclus

Senzor temperatura PT1000 rotund 25mm 5 m cu conector

Senzor de temperatură – PT1000 Clasa A – 5 metri – rotund 25mm – fișă tele

CLIMACHECK
Senzor temperatura PT1000 rotund 25mm 5 m cu conector

Senzor de temperatură - PT1000 Clasa A - 5 metri - rotund 25mm - fișă tele

Sonda "Test Plugs", denumită și "sondă de legare", oferă o soluție excelentă pentru a obține o precizie ridicată și un răspuns rapid pe măsură ce senzorul este introdus în flux.

Acestea elimină buzunarele de temperatură care întârzie răspunsul și creează riscul de înghețare la temperaturi scăzute, iar senzorii pot fi îndepărtați cu ușurință pentru calibrare. Tipul C - Sonda are o lungime de 150 mm și un diametru de 3 mm, cu un unghi pentru a oferi o bună fixare atunci când este introdusă sau îndepărtată. ClimaCheck oferă prize de testare din alamă sau oțel inoxidabil cu filet de țeavă de 15 mm scurt sau prelungit cu 45 mm pentru a ajunge deasupra izolației. Acest senzor este, de asemenea, potrivit pentru a fi introdus în fluxul de aer, deoarece poate fi împins cu ușurință prin garnituri și/sau fixat în poziție la distanță mare de pereți.

Specificații

ClimaCheck a dezvoltat o gamă de senzori special concepuți pentru măsurători de înaltă calitate pe sistemele HVAC. Senzorul standard este potrivit pentru montarea la suprafață pe tuburi, în același timp trebuie să suporte manipularea dură la care va fi expus într-o sală de mașini. Senzorii standard sunt disponibili cu un cablu de siliciu de înaltă calitate de 5 sau 10 m și cu sau fără fișă tele.