Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Lifa Air Special Cleaner 20 BATTery Brushing Machine
Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 20 BATTery

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 20 BATTery

Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 20 BATTery

Arbore flexibil de 20 m (65,6 picioare), ușor de controlat, pe rolă. Pentru max. 315 mm (12,4″) conducte rotunde și conducte dreptunghiulare de 200 x 200 mm (7,9 x 7,9″). Greutate de numai 30 kg (66 lb). Cea mai largă gamă de perii din care puteți alege pentru toate tipurile de conducte.

Stoc epuizat

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters

Descriere

Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 20 BATTery

Arbore flexibil de 20 m (65,6 picioare), ușor de controlat, pe rolă. Pentru max. 315 mm (12,4″) conducte rotunde și conducte dreptunghiulare de 200 x 200 mm (7,9 x 7,9″). Greutate de numai 30 kg (66 lb).

Cea mai largă gamă de perii din care puteți alege pentru toate tipurile de conducte (de exemplu, de la conducte izolate la țevi din oțel inoxidabil) și murdărie (de la scame de aerisire a uscătorului la praf combustibil sau greu atașat).

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

IGIENA VENTILĂRII

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Specificații tehnice

Operating Power Battery Li-ion
Battery Operating Time Approx. 4 hours
Motor 250 W
Battery (Li-ion) 24 VDC, 15 Ah
Charger 100-240 VAC (3 Ah)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 80–315 mm (3–12,4”), rectangular 200 x 200 mm (7,9 x 7,9”)
Brush Rotation Speed Continuously Adjustable: 200 – 600 rpm
Rotation Controls Wireless hand control / Mechanical switch
Measurements H: 970 mm (38.2″)

L: 640 mm (25.2″)

W: 480 mm (18.9″)

Weight 30 kg (66 lb)
Length of shaft 20m (65.6 ft.)