Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Masina de curatare multi perii pentru tubulaturi Lifa Air Hydmaster 40

TVA inclus

Masina de curatare multi perii pentru tubulaturi Lifa Air Hydmaster 40

Mașină de curățare a conductelor cu utilizare multiplă, cu capacitate integrată de pulverizare / jet de aer, astfel încât toate funcțiile pot fi utilizate simultan.

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Masina de curatare multi perii pentru tubulaturi Lifa Air Hydmaster 40

Mașină de curățare a conductelor cu utilizare multiplă, cu capacitate integrată de pulverizare / pulverizare cu jet de aer, astfel încât toate funcțiile pot fi utilizate simultan.Pentru curățarea exigentă a conductelor de ventilație HVAC Ø 400-1200 mm / Ø 16-47", a conductelor de extracție din bucătării și a conductelor industriale. Raza de operare 75 metri (246 ft) de la o singură deschidere de acces. Pentru sarcini de curățare solicitante

Mașină de curățare a conductelor cu utilizare multiplă, cu capacitate integrată de pulverizare / jet de aer, astfel încât toate funcțiile pot fi utilizate simultan. Pentru curățarea exigentă a conductelor de ventilație HVAC de Ø 400-1200 mm / Ø 16-47", a conductelor de extracție din bucătării și a conductelor industriale. Raza de operare 75 de metri (246 ft.) de la o singură deschidere de acces.

Pentru sarcini de curățare exigente atât în conductele de ventilație HVAC rotunde, cât și dreptunghiulare, unde este necesară o forță excepțional de puternică. Poate fi utilizat, de asemenea, la curățarea conductelor de grăsime din bucătării și a conductelor industriale.

Numeroase accesorii disponibile pentru toate nevoile de service profesional.

Dispozitiv de centrare LIFA: ajută la împingerea periei în conductă și centrează peria în conductă. De asemenea, protejează camera atașată la arbore (accesoriu).

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Video presentation

Specificații tehnice

Technical Specifications
Operating power Electricity (brush motor hydraulic)
Operating voltage and frequency 240 VAC (or 110-120 VAC), 1~, 50/60 Hz
Motor 1,1 kW (1.5 hp)
Fuse 16 A
Brush connection M12
Duct size recommendation Continuous adjustment, 225 – 880 rpm
Rotation controls Foot pedal, remote hand control (accessory)
Measurements Height: 1290 mm (50.8″)

Length: 1100 mm (43.3″)

Width: 570 mm (22.4″)

Weight 93 kg (205 lbs)
Length of shaft 40 m (131 ft.)
Accessories Y-Gear, 3-brush-gear, mechanical centering device, hand controller
Accessories Hydmaster 40 Multi Low pressure spraying unit, foam nozzle, high volume air jetting nozzle, basic liquid nozzle (with back pressure valve)