Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Congelator vertical in placi V16

TVA inclus

Congelator vertical in placi V16

– Seria V16 utilizează o singură trecere a agentului frigorific în plăci. Acest lucru asigură cel mai bun transfer de căldură posibil – mai ales în comparație cu alte congelatoare cu plăci de pe piață care folosesc o trecere dublă.

DSI
Congelator vertical in placi V16

Conceput pentru optimizarea spațiului și atomizare

Congelatoarele verticale cu plăci din seria V16 sunt proiectate pentru optimizarea spațiului și sunt utilizate pentru congelare de mare capacitate. Pentru a elimina necesitatea manipulării manuale grele și a ambalării, congelatorul dispune de un sistem de descărcare automată pentru descărcare rapidă, pentru utilizarea optimă a spațiului și pentru reducerea perioadelor de timp neproductive.

Seria V16 utilizează o singură trecere a agentului frigorific în plăci. Acest lucru asigură cel mai bun transfer de căldură posibil - mai ales în comparație cu alte congelatoare cu plăci de pe piață care folosesc o trecere dublă.

Congelatoare pentru înghețarea blocurilor verticale

Congelatoarele verticale cu plăci sunt ideale pentru congelarea foarte rapidă a unor volume mari de alimente și lichide, pentru a menține calitatea alimentelor și a asigura siguranța alimentară.

Congelatoarele verticale cu plăci sunt concepute pentru a îngheța în bloc alimentele fără sau cu puține manipulări prealabile direct la fața locului. Este potrivit pentru produse precum pește, crustacee, carne și păsări de curte, legume, fructe, lichide, subproduse și organe comestibile pentru hrana animalelor de companie.

Procesul de congelare se bazează pe congelarea prin dublu contact, iar metoda este cu 30% mai rapidă decât soluțiile tradiționale de congelare prin suflare. Congelatoarele noastre sunt concepute pentru congelarea rapidă și economică a unor cantități mari, asigurând în același timp o calitate ridicată a produselor și păstrarea gustului, a texturii și a valorii nutritive. Cu peste 10.000 de instalații în întreaga lume, soluțiile noastre de congelare în plăci sunt soluțiile preferate și de încredere pe întreaga piață.

În funcție de nevoile dvs., congelatoarele noastre verticale cu plăci pot îngheța, răci, încălzi și face schimb de căldură cu produsele dvs. Am ajutat clienții să manipuleze alimentele în diferite moduri, în funcție de sistemul de răcire. De la răcire la 3°C la pasteurizare la 100°C.

Temperatura controlată a miezului adaugă tehnologia core point pentru eficiență și siguranță alimentară

Tehnologia Corepoint pentru congelatoarele de plăci

Este posibil să includeți tehnologia punctului central în congelatorul de plăci. Acesta este montat în interiorul congelatorului pentru a măsura temperatura de bază a blocurilor de produse. Acest lucru vă permite să controlați și să opriți procesul de congelare la momentul exact, mai degrabă decât să vă bazați pe o estimare care este posibil să prelungească timpul de congelare. Nu numai că economisește energie și vă crește capacitatea de congelare, dar economisește și timp și asigură și mai mult siguranța alimentelor. Tehnologia permite, de asemenea, o documentație îmbunătățită a procesului de congelare pentru fiecare produs.