Din experiența și cercetarea Friulinox rezultă o gamă de răcitoare de aer comprimat la înălțimea tehnologiei, flexibilității și designului. Mașini create pentru nevoile dvs. zilnice care se proiectează direct în viitor, pentru a gestiona orice ciclu de lucru cu o ușurință absolută și un nivel nelimitat de personalizare.
Dulap multifuncțional cu funcții de răcire și de încălzire (interval de control de la +85° C la -40° C) sau în varianta de răcire rapidă numai (interval de la +45° C la -40° C). Oricare ar fi alegerea dumneavoastră, sunteți sigur că vă veți baza pe cele mai bune performanțe și pe numeroasele rețete deja încărcate, pentru toate preparatele dumneavoastră, care pot fi vizualizate cu o simplă atingere pe ecranși pot fi personalizate chiar și de la distanță, datorită conectivității standard.
Afișare Complet tactil 7 inci
Conectivitate Wi-Fi și USB standard
Rețete preîncărcate 130
Funcții
- Răcire cu suflu moale/ tare
- Dezghețare
- Ucigător de anisakis și tenia
- Retardator-protector
- Pasteurizare
- Deshidratare
- Congelare moale/dură
- Depozitare pozitivă
- Cristalizare
- Gătitul lent
- Menținerea
- Ciclul continuu (pe mai multe niveluri)
- Stocare negativă
- Proofing
- Topirea ciocolatei
- Iaurt
Afișare Complet tactil 7 inci
Conectivitate Wi-Fi și USB standard
Rețete preîncărcate 60.
Funcții
- Răcire cu suflu moale/ tare
- Dezghețare
- Ucigător de anisakis și tenia
- Retardator-protector
- Pasteurizare
- Deshidratare
- Congelare moale/dură
- Depozitare pozitivă
- Cristalizare
- Gătitul lent
- Menținerea
- Ciclul continuu (pe mai multe niveluri)
- Stocare negativă
- Proofing
- Topirea ciocolatei
- Iaurt
Instalațiile frigorifice multifuncționale Exploit asigură niveluri excepționale de uniformitate, reproductibilitate și flexibilitate a performanței, optimizând cele mai prețioase valori ale dumneavoastră ca niciodată până acum: timpul, spațiul și ingredientele fiecărei rețete.
Trebuie doar să atingeți ecranul tactil complet pentru a selecta rețete gata de utilizare sau pentru a crea altele noi, datorită unei interfețe operaționale care se adaptează la toate nivelurile de experiență: de la bucătarul cu stele Michelin, la operatorul nespecializat. Conectivitatea web permite actualizarea continuă a caietului de rețete și gestionarea de la distanță a ciclurilor de lucru: pentru a vă optimiza, planifica și multiplica succesele.
Un limbaj alcătuit din imagini și simboluri ghidează utilizatorul și îl ajută cu rețete deja optimizate: alternativ, puteți controla direct toate funcțiile, întotdeauna cu o imediatețe extremă.
Ecranul complet tactil de 7" sau 5" afișează toate notificările privind sarcinile în curs și operațiunile de întreținere.
Toate funcțiile pot fi, de asemenea, gestionate prin intermediul internetului, fără nicio limită în ceea ce privește distanța și timpul: întotdeauna cu versatilitate maximă, simplitate a interfeței și posibilitate de personalizare.
Monitorizați ciclurile și alarmele, oricând și de oriunde: un alt avantaj al conectivității, pentru a avea întotdeauna totul sub control.
Răcirea prin suflare pozitivă și negativă, decongelarea, proofing și retarder-proof, pasteurizarea, gătitul lent, menținerea temperaturii, uscarea... sunt doar câteva dintre funcțiile care pot fi gestionate imediat și cu precizie, individual sau prin conectarea lor într-un singur flux.
T negativ și pozitiv de răcire prin suflare o atingeți - 18° C (congelare) sau + 3° C (refrigerare) la miez, cu rapiditate și uni-formitate datorită fluxului de aer conceput pentru a optimiza schimbul termic.
Dezghețarea Reduce pierderea de lichide și, prin urmare, greutatea alimentelor congelate, menținând în același timp caracteristicile senzoriale.
Proofing și retarder-proof
Acesta controlează și raționalizează procesul de proofing, optimizând timpii, programele și utilizarea materiilor prime.
Gătitul lent
Ideal pentru sous vide și gătit în borcan, de asemenea, pentru preparate multiple și fără operatori.
Menținerea temperaturii
Temperatura ideală pentru a aduce la masă mâncăruri calde sau reci, sau în timpul procesului de preparare și servire a înghețatei.
Pasteurizare
Crește durata de conservare a alimentelor, pentru a le putea depozita în condiții de siguranță.
Iaurt
O funcție specifică pentru a face iaurturi cremoase bogate în nutrienți naturali.
Ciocolată
De la topirea lentă până la cristalizare, veți avea întotdeauna rezultate perfecte datorită nivelului scăzut de umiditate.
Alimente deshidratate
Pentru a conserva ciupercile sau pentru a crea garnituri, infuzii, produse liofilizate pornind de la fructe proaspete.