Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Robot curatare tubulaturi Lifa Air

TVA inclus

Robot curatare tubulaturi Lifa Air

Duct Cleaner Robot este recomandat pentru curățarea conductelor HVAC comerciale și industriale.

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Robot curatare tubulaturi Lifa Air

Lifa Air Duct Cleaner Robot este robotul electric de periere pentru conducte de aer orizontale (300 - 900 mm / 12-35") și conducte industriale. Robotul Cleaner Robot poate fi folosit separat și ca robot de inspecție video. Cu ajutorul camerei, este posibil să monitorizați procesul de curățare și să verificați rezultatul

Lifa Air Duct Cleaner Robot este robotul electric de periere electrică pentru conducte de aer orizontale (300 - 900 mm / 12-35") și conducte industriale. Robotul Cleaner Robot poate fi utilizat separat și ca robot de inspecție video. Cu ajutorul camerei, este posibilă monitorizarea procesului de curățare și verificarea rezultatului în timp real și, de asemenea, înregistrarea video în format digital.

Combinația dintre un braț de ridicare controlat de la distanță, camere de luat vederi și iluminare cu un motor puternic pentru perii și motoare de tracțiune a roților are ca rezultat cel mai avansat și ușor de utilizat robot de curățare de pe piață - mai ales cu cea mai mare selecție de perii LIFA!

Duct Cleaner Robot este recomandat pentru curățarea conductelor HVAC comerciale și industriale.

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Technical Specifications

Technical Specifications
Main Power Supply 100 – 230V (50 / 60 Hz)
Electric Cable Length 21 meters (70ft)
Brush Rotation Speed Up to 480 rpm
Noise Level 50 dB (A) ISO 15744
Cameras (Front and Back) HD Color Camera
Robot Weight 12 kg (26 pounds)
Robot Size H: 20 cm (8″)

W: 28 cm (11″)

L: 49 cm (19″)

Transport Case Aluminum (8 kg / 18 pounds), on wheels, with lifting handle