Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 2 BATTery

TVA inclus

Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 2 BATTery

Unitate portabilă ușoară în cutie de transport pe roți. Greutate de numai 13 kg (28 lb). Accesoriu pentru ghiozdan disponibil. Conectare ușoară și rapidă pentru cele 3 arbori de foraj LIFA diferiți* care se aleg în funcție de nevoile dumneavoastră: Cablu de sârmă (conducte rectangulare directe) Arbore extra flexibil de 8 mm (conducte rotunde mici).

LIFA-air ventilation and HVAC air-duct cleaning solutions and air filters
Masina de curatare tubulaturi Lifa Air Special Cleaner 2 BATTery

Unitate portabilă ușoară în cutie de transport pe roți. Greutate de numai 13 kg (28 lb). Accesoriu pentru ghiozdan disponibil. Conectare ușoară și rapidă pentru cele 3 arbori de foraj LIFA diferiți* care se aleg în funcție de nevoile dumneavoastră:


  • Cablu de sârmă (conducte dreptunghiulare directe)
  • Arbore extra flexibil de 8 mm (conducte rotunde mici cu multe curbe de 90 de grade)
  • Arbore flexibil de 10 mm (conducte rotunde și dreptunghiulare cu coturi)

Mașinile de periere LIFA Air sunt proiectate și construite pentru a satisface nevoile reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie numai prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

IGIENA VENTILAȚIEI

Mașinile de periere Lifa Air sunt proiectate și construite pentru a răspunde nevoilor reale ale profesioniștilor în curățarea conductelor HVAC. Conductele rotunde și dreptunghiulare pot fi curățate fie prin periere mecanică și presurizare negativă, fie prin combinarea acestora cu utilizarea simultană a aerului presurizat sau a substanțelor chimice. Lifa Air produce o gamă de mașini de periere cu funcționare electrică, hidraulică sau pneumatică, dintre care multe sunt potrivite și pentru curățarea conductelor de grăsime.

Conductele HVAC trebuie curățate în mod regulat pentru a menține un aer interior sănătos și pentru a evita factorii de risc, cum ar fi grăsimea acumulată în mediile de restaurant care poate lua foc.

Mașinile de periat Lifa sunt rezultatul unei activități de cercetare și dezvoltare îndelungate și dedicate. Actualizările continue bazate pe inovații și îmbunătățiri de fabricație, împreună cu feedback-ul clienților, asigură ușurința de utilizare și mașini eficiente pe termen lung. Menținerea curățeniei conductelor HVAC nu a fost niciodată atât de ușoară!

Prezentare video

Technical Specifications

Operating Power Battery Li-ion
Battery Operating Time Approx. 4 hours
Motor 250 W
Battery (Li-ion) 24 VDC, 15 Ah
Charger 100 – 240 VAC (3 Ah)
Brush Connection M12
Duct Size Recommendation 80–400 mm (3–15,7“), rectangular max. 400 mm (15,7“) with wire cable
Brush Rotation Speed Continuously Adjustable: 200 – 600 rpm
Rotation Controls Wireless hand control / Mechanical switch / Mechanical foot pedal (accessory)
Measurements H: 540 mm (21,3″)

L: 360 mm (14,2″)

W: 200 mm (7,9″)

Weight 13 kg (28 lb)
Length of shaft 3-12m (9-39 ft.) accessory