Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Pompa de caldura EOS GREEN

TVA inclus

Pompa de caldura EOS GREEN

POMPA DE CĂLDURĂ EOS GREEN PENTRU APĂ CALDĂ MENAJERĂ
EOS GREEN este încălzitorul de apă Fiorini cu pompă de căldură creat pentru a produce și stoca apă caldă menajeră prin exploatarea căldurii prezente în aer.

 

FIORINI
Pompa de caldura EOS GREEN

EOS GREEN este boilerul Fiorini cu pompă de căldură, creat pentru a produce și stoca apă caldă menajeră prin exploatarea căldurii prezente în aer.

Apa pentru uz casnic este încălzită prin transferul căldurii preluate din aer către apă, prin intermediul unei serpentine aflate în afara încălzitorului de apă. În acest fel, se evită orice posibil contact între apa caldă menajeră (APM) și gazul refrigerant, obținându-se astfel cel mai mare nivel de siguranță și cele mai înalte niveluri de confort.

Pompa de căldură EOS GREEN pentru apă caldă menajeră oferă, de asemenea, economii de până la 70% în comparație cu încălzitoarele de apă electrice tradiționale.

EOS GREEN este disponibil în două versiuni care variază în funcție de capacitate: EOS GREEN 2 - 200L și EOS GREEN 3 - 300L. Ambele sunt echipate standard cu o rezistență electrică de 2000 Watt, un schimbător cu serpentină fixă pentru orice integrare a energiei solare și o unitate de control electronic ST 53.2

EOS GREEN, care utilizează de trei ori mai puțină energie decât un încălzitor de apă tradițional, este o alegere avantajoasă, atât din punct de vedere ecologic, cât și din punct de vedere economic.

Seria VKG-HC conține rezervoare izolate pentru aplicații "HOT & COLD", care sunt utilizate de obicei pentru a crește inerția termică a dispozitivului. Potrivit pentru pompele de căldură pentru a evita repornirile compresorului/generatorului. VKGHC au două racorduri suplimentare dedicate pentru o sursă suplimentară opțională.

Caracteristici

Clasa energetică: A+

Coeficientul energetic: 3.5

Producția de apă caldă menajeră: La impact zero

Soluție: Fără gaz

Tratament de protecție: Căptușeală din sticlă anorganică de calitate alimentară (DIN 4753.3)