Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Conector inox ClimaCheck 15 mm scurt

TVA inclus

Conector inox ClimaCheck 15 mm scurt

Binder- Test plug 15mm, oțel inoxidabil, scurt

CLIMACHECK
Conector inox ClimaCheck 15 mm scurt

ClimaCheck Bujii de testare și senzori pentru măsurarea temperaturii "în flux"

Locația ideală a unui senzor de temperatură destinat să măsoare temperatura aerului sau a lichidului într-o conductă sau o țeavă este în fluxul real. Senzorii tradiționali au fost plasați în așa-numitele "puțuri termice", "buzunare de temperatură" sau "tuburi de imersie". Această soluție prezintă anumite dezavantaje. Este dificil să se obțină un contact bun între senzor și lichidul/vaporul care curge, iar timpul de răspuns crește. În cazul temperaturilor sub zero grade, există, de asemenea, riscul de înghețare a tubului de imersie dacă apa se condensează în interior. În puțurile de temperatură, ar trebui să se utilizeze fluide/paste de transfer de căldură pentru a îmbunătăți contactul și a evita riscul de îngheț.

O soluție preferată este utilizarea unui "dop de testare" care are o membrană care permite introducerea senzorilor direct în flux. ClimaCheck oferă acestea împreună cu senzori de 150 mm (6") pentru imersie. ClimaCheck le oferă atât din alamă, cât și din inox cu filet G 15 (filet de țeavă de 1/2"). Senzorii sunt disponibili cu lungime extinsă pentru tuburi izolate. Senzorii pot fi îndepărtați pentru calibrare și reintroduse.

Specificații

Locația ideală a unui senzor de temperatură destinat să măsoare temperatura aerului sau a lichidului într-o conductă sau o țeavă este în fluxul real. Senzorii tradiționali au fost plasați în așa-numitele "puțuri termice", "buzunare de temperatură" sau "tuburi de imersie".