Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbătoare de căldură cu plăci M line

TVA inclus

Schimbătoare de căldură cu plăci M line

Linia M de schimbătoare de căldură cu plăci și rame cu garnituri este utilizată pentru presiuni de proiectare ridicate (>10 bar/145 psi), cum ar fi în cazul băuturilor carbogazoase.

Descriere

Schimbătoare de căldură cu plăci M line

Schimbătoarele de căldură cu plăci și cadru cu garnituri este utilizată pentru presiuni de proiectare ridicate (>10 bar/145 psi), cum ar fi în cazul băuturilor carbogazoase. Gama largă de tipuri de plăci și garnituri de etanșare respectă cerințele privind materialele care vin în contact cu alimentele (Food Contact Materials – FCM) pentru pasteurizare și alte sarcini de încălzire și răcire în aplicațiile igienice și de utilitate din industria lactatelor, alimentară, a băuturilor și farmaceutică.

Schimbătoare de căldură pentru procese igienice de înaltă presiune și aplicații utilitare

  • Proiectat special pentru presiune de proiectare ridicată
  • Grad ridicat de ușurință în service – garnituri de etanșare conforme cu FDA pentru deschidere, inspecție și curățare ușoară și, de asemenea, concepute pentru curățare la fața locului (CIP)
  • Rezistență la murdărire și eficiență termică datorită gamei de adâncimi de presare și modele de tip chevron, precum și a diferitelor ondulații
  • Flexibil – zona de transfer termic poate fi modificată prin adăugarea sau eliminarea de plăci sau prin combinarea de plăci și materiale diferite dacă se schimbă parametrii procesului
  • Potrivit pentru schimbătoare de căldură cu mai multe secțiuni pentru pasteurizare, economisind spațiu, conducte și costuri

Optimizarea sarcinilor: Schimbătoarele de căldură de înaltă presiune din linia M sunt disponibile în trei dimensiuni diferite și funcționează cu diferite tipuri de plăci pentru a asigura o performanță optimă în aplicația dumneavoastră.

Despre schimbătoarele de căldură cu plăci

Fie că este vorba de gama noastră industrială multifuncțională, de gama industrială semisudată pentru refrigerare și procese exigente, de gama igienică pentru aplicații în domeniul alimentar, al băuturilor și farmaceutic sau de gama specializată pentru condensare, evaporare și medii fibroase, vă asigurați un cost redus, o eficiență și siguranță sporită.

Schimbătoare de căldură cu plăci cu garnituri pentru cerințele moderne

  • Cea mai mare eficiență termică și temperaturi de intrare apropiate dintre fluidul cald și agentul de răcire
  • Unități compacte – economie de spațiu, ușor de întreținut și de reparat
  • Timp de funcționare maxim – mai puține murdării, solicitări, uzură și coroziune
  • Flexibile – ușor de adaptat la cerințele de funcționare modificate

Schimbătoarele noastre de căldură cu plăci cu garnituri optimizează transferul de căldură prin suprafețe mari de plăci ondulate care atrag căldura de la un gaz sau lichid la celălalt. Eficiența ridicată și o fiabilitate remarcabilă într-un design compact, oferă o investiție cu cel mai atractiv CTO pe durata de viață a produsului. Să nu uităm de capacitățile de economisire a energiei și de amprenta redusă asupra mediului.