Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Recuperator căldura DK cu schimbător de căldură extern

TVA inclus

Recuperator căldura DK cu schimbător de căldură extern

Recuperarea căldurii reziduale de la echipamentele de refrigerare oferă cel mai mare potențial, printr-o singură acțiune, de a reduce costurile energetice și de a atenua impactul încălzirii globale asupra mediului – în special în toate domeniile de procesare și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare!

DK
Recuperator căldura DK cu schimbător de căldură extern

Recuperarea căldurii reziduale de la echipamentele de refrigerare oferă cel mai mare potențial, printr-o singură acțiune, de a reduce costurile energetice și de a atenua impactul încălzirii globale asupra mediului - în special în toate domeniile de procesare și vânzare cu amănuntul a produselor alimentare!

Aplicații pentru recuperatorul de căldură DK

Toate companiile - mici, mijlocii și mari, care operează sisteme de refrigerare și consumă apă caldă pentru uz sanitar sau pentru sistemele de încălzire, vor beneficia de disponibilitatea apei calde gratuite.

  • Supermarketuri
  • Restaurante, cantine, firme de catering
  • Măcelării, brutării, pescării și abatoare
  • Ferme de produse lactate
  • Magazine agricole

Aceste companii dispun de sisteme de refrigerare pentru a păstra produsele proaspete. În același timp, folosesc o cantitate mare de apă caldă pentru igiena generală, curățarea echipamentelor și ca parte a procesului de amestecare și gătire a alimentelor. Toate sistemele de răcire generează căldură reziduală, care poate fi utilizată pentru a încălzi această apă cu ajutorul sistemului DK de recuperare a căldurii.

Economisirea energiei - Reducerea emisiilor de CO2

Prea multe sisteme de refrigerare sunt încă puse în funcțiune fără recuperare de căldură - o oportunitate nefolosită de a ușura mediul înconjurător. După închiderea ultimei centrale nucleare din Germania, în 2022, alimentarea cu energie electrică va fi asigurată de centrale electrice convenționale, deoarece energiile regenerabile nu pot asigura întotdeauna cantitatea necesară. Un pas important pentru reducerea emisiilor de CO2 este economisirea energiei. Aceasta este singura modalitate de a ne asigura că energia necesară nu trebuie să fie produsă în primul rând - nici de centralele nucleare, nici de centralele electrice convenționale și nici de sursele de energie regenerabilă.

Avantaje ale sistemelor de recuperare a căldurii DK

DK este recunoscut ca fiind furnizorul cu cea mai mare gamă de soluții de recuperare a căldurii din Europa și suntem încrezători că avem o soluție pentru fiecare aplicație, începând cu afacerile de familie, până la cea mai mare fabrică de prelucrare a alimentelor.