Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbător de căldură cu plăci brazate compact SWEP B220

TVA inclus

Schimbător de căldură cu plăci brazate compact SWEP B220

B220 este un schimbător de căldură cu plăci brazate compact, dar foarte eficient, care oferă o eficiență mare a transferului de căldură la un cost redus.

SWEP
Schimbător de căldură cu plăci brazate compact SWEP B220

B220 este un schimbător de căldură cu plăci brazate compact, dar foarte eficient, care oferă o eficiență mare a transferului de căldură la un cost redus. Una dintre aplicațiile principale este încălzirea cu eficiență ridicată a apei de la robinet, dar poate fi utilizat și în alte aplicații monofazate, cum ar fi răcirea uleiului, încălzirea spațiilor și desupra încălzitoarele. Datorită caracteristicii sale cu două etaje, lungimea termică poate fi variată și este posibil să se obțină un produs personalizat de înaltă performanță pentru fiecare aplicație.

Despre schimbătoarele de căldură SWEP

SWEP oferă o gamă largă de soluții de schimbătoare de căldură extrem de eficiente, compacte și versatile, proiectate pentru a oferi cel mai înalt COP și cel mai mic cost pe durata ciclului de viață. BPHE-urile noastre sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații pentru sistemele de refrigerare, inclusiv în supermarketuri, transporturi, cum ar fi containere marine, camioane și remorci, precum și sisteme cu amoniac.

În trecut, astfel de aplicații au necesitat utilizarea de agenți frigorifici sintetici, cum ar fi clorofluorocarbonul (CFC), hidroclorofluorocarbonul (HCFC) și hidrofluorocarbonul (HFC).

Având în vedere că este în curs de desfășurare o schimbare tehnologică majoră, prin înlocuirea agenților frigorifici sintetici cu noi agenți frigorifici naturali, prietenoși cu mediul înconjurător, SWEP colaborează îndeaproape cu clienții și cu alți furnizori de componente, cu scopul de a înlocui agenții frigorifici cu GWP ridicat cu agenți naturali sau cu alternative cu GWP scăzut nou dezvoltate.