Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Grup compresoare CO2 Ecopack

TVA inclus

Grup compresoare CO2 Ecopack

CO2 Ecopack este un compresor transcritic personalizabil, conceput în principal pentru aplicații comerciale. Construit pe un cadru jos și îngust, este conceput pentru spații mici și întreținere ușoară.

Categorie:
REFRA
Grup compresoare CO2 Ecopack

CO2 Ecopack este un suport transcritic personalizabil, conceput în principal pentru aplicații comerciale. Construit pe un cadru jos și îngust, este conceput pentru spații mici și are întreținere ușoară. Acest model poate fi asamblat cu compresoare cu piston de maxim 4 MT și 3 LT și oferă o capacitate de răcire de până la 135 kW. Datorită designului său simplu, cu cadru mic, această unitate este alegerea optimă pentru instalarea unui sistem frigorific de dimensiuni medii.

Această unitate face parte din grupul de produse ecologice Refra, deoarece este fabricată folosind agent frigorific CO2. Astfel de soluții cu GWP scăzut sunt concepute pentru a avea eficiențe și capacități mai bune, precum și mai puține daune mediului.

Rafturi frigorifice CO2 pentru supermarketuri

(capacitate mică și medie, până la 150 kW, temperatură scăzută și medie);

Rafturile frigorifice cu CO2 pentru supermarketuri sunt sisteme puțin mai complexe care pot funcționa la două sau mai multe regimuri de temperatură, de obicei: în jur de -33 °C pentru dulapuri și camere frigorifice cu temperatură joasă și în jur de -10 C pentru dulapuri și camere frigorifice cu temperatură medie. În plus, un astfel de sistem ar putea avea o opțiune de aer condiționat și poate produce glicol/apă la 7 °C. Dacă este posibil, este recomandat să folosiți recuperarea căldurii pentru a nu risipi energie. Recuperarea căldurii din sistemul de CO2 poate produce apă fierbinte de la robinet (până la 65 °C) sau apă pentru încălzirea spațiului (până la 40 °C).

Astfel de rafturi frigorifice cu CO2 sunt standardizate, dar pot fi adaptate nevoilor clientului (capacitate specifică, opțiuni).

Rafturi frigorifice CO2 pentru hipermarketuri

(capacitate mare, de la 150 kW; temperatură joasă și medie).

Rafturile frigorifice cu CO2 pentru hipermarketuri sunt întotdeauna concepute special pentru client. Setările de temperatură sunt aceleași ca pentru supermarketuri, dar din cauza capacității mai mari, pot diferi pentru a se potrivi mai bine proiectului. Pentru sistemele de capacitate mai mare se recomandă utilizarea compresiei paralele, deoarece economiile de energie devin vizibile.

Sistemul de refrigerare cu CO2 pentru hipermarketuri este un sistem personalizat care include refrigerare la temperatura joasa, refrigerare la temperatura medie, incalzire si poate include racire AC. Acest tip de rafturi frigorifice este proiectat în funcție de nevoile clienților și poate fi integrat în sistemul de management al clădirii, ceea ce face sistemul de refrigerare ușor de monitorizat și controlat. Sistemele de mare capacitate pot fi împărțite în rafturi separate de refrigerare. Acest lucru ajută la obținerea unei capacități foarte mari și oferă o fiabilitate suplimentară. Punctele cheie ale acestei soluții sunt: Punctele cheie ale acestei soluții sunt: personalizabil, ecologic, eficient din punct de vedere energetic.