Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Grup compresoare CO2 cascada

TVA inclus

Grup compresoare CO2 cascada

Unitățile în cascadă de CO2 sunt perfect potrivite pentru climatul cu temperatură ridicată. Acest sistem este format din două sisteme de refrigerare conectate prin schimbător de căldură, unde unul se evaporă, celălalt se condensează.

Categorie:
REFRA
Grup compresoare CO2 cascada

Unitățile în cascadă de CO2 sunt perfect potrivite pentru climatul cu temperatură ridicată. Acest sistem este format din două sisteme de refrigerare conectate prin schimbător de căldură, unde unul se evaporă, celălalt se condensează. O astfel de combinație asigură fie refrigerare la temperatură scăzută, fie ambele: refrigerare la temperatură joasă și medie cu diferiți agenți frigorifici. Unitățile de temperatură joasă pot fi proiectate cu CO2 și un sistem inundat pentru a asigura un schimb mai bun de căldură, în timp ce unitățile cu temperatură medie obțin o soluție cu adevărat rentabilă și ecologică atunci când sunt produse cu agenți frigorifici HFC și HC. La temperaturi ambientale ridicate, sistemele convenționale de refrigerare necesită o cantitate mare de energie, în timp ce propanul funcționează perfect în astfel de condiții.

Această unitate face parte din grupul de produse ecologice Refra, deoarece este realizată folosind agenți frigorifici naturali. Astfel de soluții cu GWP scăzut sunt concepute pentru a avea eficiențe și capacități mai bune, precum și mai puține daune mediului.