Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Pompa de caldura EOS

TVA inclus

Pompa de caldura EOS

Linia de încălzitoare de apă cu pompă de căldură s-a născut cu gândul la economisirea de energie a familiilor. Spre deosebire de un încălzitor de apă tradițional, încălzitoarele de apă cu pompă de căldură furnizează apă caldă datorită căldurii prezente în aer, economisind astfel costul energiei electrice.

 

FIORINI
Pompa de caldura EOS

Seria VKG-HC conține rezervoare izolate pentru aplicații "HOT & COLD", care sunt utilizate de obicei pentru a crește inerția termică a dispozitivului. Potrivit pentru pompele de căldură pentru a evita repornirile compresorului/generatorului. VKGHC au două racorduri suplimentare dedicate pentru o sursă suplimentară opțională.

Linia de încălzitoare de apă cu pompă de căldură au fost necesare, pentru a economisi energia. Spre deosebire de un încălzitor de apă tradițional, încălzitoarele de apă cu pompă de căldură furnizează apă caldă datorită căldurii prezente în aer, economisind astfel costul energiei electrice. Energia electrică utilizată de sistem este doar cea necesară pentru funcționarea compresorului și a ventilatorului. Încălzitoarele electrice sunt introduse dacă este necesar sau dacă este solicitat de utilizator (cu funcția Boost). EOS este disponibil cu o capacitate de 240l.

Programare: Controlul încălzitorului de apă permite inhibarea funcționării în perioadele programate de utilizator (de exemplu, atunci când costul energiei este ridicat).

Funcție antilegionella: Apa este încălzită automat la 65 ° C, la fiecare șapte zile, pentru a elimina orice bacterie care se poate forma în rezervor.

Schimbător de serpentine auxiliar: Schimbător de serpentine pentru sursa externă de încălzire auxiliară (solară / boiler).

Caracteristici

Capacitate: 240 l

Condensator: Microcanal

Funcția antilegionella