Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

EMERSON – compresoare pentru instalatii frigorifice

AB TEHNIC PROFESIONAL este distribuitor pentru:

EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice

automatizare pentru echipamente de refrigerare, compresoare și unități frigorifice de la Copeland

Emerson Climate Technologies este lider mondial în furnizarea de soluții de încălzire, ventilație, aer condiționat și refrigerare pentru aplicații rezidențiale, comerciale și industriale. Creăm sisteme climatice fiabile și eficiente din punct de vedere energetic care îmbunătățesc confortul oamenilor, protejează alimentele și mediul înconjurător.

Emerson Climate Technologies oferă cea mai largă și mai fiabilă linie de produse de unități de condensare posibilă. Folosindu-se de cea mai recentă tehnologie în materie de compresoare, fiecare platformă vă oferă posibilitatea de a selecta combinațiile de agent frigorific, putere și temperatură de aplicare care să vă satisfacă cerințele.

Compresoare rotative

Odată cu lansarea tehnologiei scroll la mijlocul anilor 1980, Emerson a revoluționat piața, stabilind noi standarde în industria aerului condiționat. De atunci, Copeland Scroll a devenit referința nu numai în domeniul aerului condiționat, ci și în aplicațiile de refrigerare și încălzire

Aplicații confort

Timp de zeci de ani, Emerson Climate Technologies a impulsionat progresul în industria aerului condiționat și a pompelor de căldură, fiind lider în domeniu cu produse și sisteme de inginerie care maximizează confortul spațiilor de birouri și de locuit, minimizând în același timp costurile și ineficiența.

Sisteme de refrigerare

Emerson Climate Technologies oferă o gamă largă de soluții pentru aplicații de refrigerare comercială. Datorită expertizei sale îndelungate în tehnologia compresoarelor semiermetice cu piston, precum și în tehnologia scroll, putem satisface cerințele pentru majoritatea aplicațiilor - atât la capătul mic, cât și la capătul mare al refrigerării comerciale.

Compresoare cu piston semi-hermetice

Emerson Climate Technologies oferă diferite game de compresoare semiermetice cu piston, cu niveluri distincte de performanță și caracteristici tehnice, în funcție de cerințele aplicației.

Unitati de condensare

Emerson Climate Technologies oferă cea mai largă și mai fiabilă gamă de produse de unități de condensare. Folosindu-se de cea mai recentă tehnologie de compresoare, fiecare platformă vă oferă posibilitatea de a selecta combinațiile de agent frigorific, capacitate și temperatură de aplicare care să vă satisfacă cerințele. O mare varietate de unități de condensare Copeland™ pentru interior și exterior oferă soluția potrivită pentru aplicațiile din domeniul comerțului cu amănuntul și al serviciilor alimentare, al refrigerării comerciale și industriale.

Get In Touch

ADDRESS:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

PHONE NUMBERS:

021 332 08 48

EMERSON – compresoare pentru instalatii frigorifice
OM3 OM4 and OM5 TraxOil Oil Management EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice
Regulatoare electronice nivel ulei TraxOil OM3 OM4 si OM5
Moisture Liquid Indicators AMI MIA CIA EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice
Vizor de lichid AMI MIA CIA
Filter Driers Series FDB EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice
Filtru deshidrator FDB
Filter Driers Series ADK EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice
Filtru deshidrator ADK
Pressure Controls Series PS3 Standard Types EMERSON - compresoare pentru instalatii frigorifice
Presostat PS3