Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Perdea de aer INVISIDOR STYLE DESIGNER

TVA inclus

Perdea de aer INVISIDOR STYLE DESIGNER

Disponibilă în oțel inoxidabil lucios sau periat sau cu un finisaj vopsit personalizat, Invisidor STYLE a fost proiectată cu un profil cilindric și o grilă perforată distinctivă.

Categorie:
BIDDLE

Descriere

Perdea de aer INVISIDOR STYLE DESIGNER

Arhitecții, proiectanții M&E și proprietarii de clădiri caută în mod constant modalități de îmbunătățire a aspectului mediului de intrare în sectorul comercial, fără a face compromisuri în ceea ce privește performanța de încălzire și ventilație. Gama de perdele de aer Invisidor STYLE a fost dezvoltată pentru a aduce nu numai beneficii de performanță și economii de energie, ci și un aspect de designer de înaltă calitate pentru magazinele de pe străzile mari și alte clădiri. Gama Invisidor STYLE combină tehnologia brevetată de Biddle împreună cu un design contemporan.

PERDEA DE AER ATRĂGĂTOARE

Disponibil în oțel inoxidabil lucios sau periat sau cu un finisaj vopsit personalizat, Invisidor STYLE a fost proiectat cu un profil cilindric și o grilă perforată distinctivă. Fiind de natură modulară, poate fi acoperită orice lățime de ușă, iar clădirile care necesită perdele de aer verticale mai degrabă decât orizontale pot folosi în continuare perdeaua de aer verticală Invisidor STYLE și pot crea un aspect de design „de top” pentru mediul de intrare.

CONFORT ȘI STIL COMBINATE

Invisidor STYLE folosește redresorul patentat Biddle pentru a furniza aer condiționat la viteză redusă, cu turbulențe minime, asigurând că fluxul de aer ajunge la podea și nu scapă în exterior. Prin urmare, confortul în zona de intrare este îmbunătățit fără risipă de energie.

De ce să alegeți Invisidor STYLE?

  • Pentru aspectul ei modern
  • Confort și economie de energie
  • Instalare cu costuri reduse
  • Comenzi HVAC simple pentru economisirea energiei
  • Varietate de finisaje și vopsea personalizată
  • Redresor de descărcare patentat care îmbunătățește performanța

CONTROL

Econtrol

Performanță optimizată a perdelelor de aer
Minimizarea consumului de energie.
Modul „Auto”: controlul temperaturii camerei
Mod manual: zero, 50% sau 100% de căldură la ieșire

Opțional

Ceasuri cu temporizator
Întrerupător de contact pentru ușă
Termostat de cameră