Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Perdea de aer confort SR DX

TVA inclus

Perdea de aer confort SR DX

Sistemul climatic format din perdeaua de aer SR, modelul SRV, unitatea exterioară Daikin VRV și unitățile interioare furnizează încălzire, răcire, ventilație și separare climatică într-o singură instalație eficientă din punct de vedere energetic.

Categorie:
BIDDLE
Perdea de aer confort SR DX

Biddle și Daikin, cele două companii de top din sectorul climei, și-au unit forțele pentru a dezvolta un concept unic de climatizare "plug and play" pentru magazine și clădiri publice. În cadrul acestui concept de climatizare cu consum redus de energie sunt oferite două sisteme diferite: modelul SRV și SRQ.

Sistem complet de climatizare cu perdea de aer SRV

Sistemul climatic format din perdeaua de aer SR, modelul SRV, unitatea exterioară Daikin VRV și unitățile interioare asigură încălzirea, răcirea, ventilația și separarea climatică într-o singură instalație eficientă din punct de vedere energetic. Acest sistem climatic integrat este eficient din punct de vedere energetic, are un timp de amortizare rapid și asigură un climat interior confortabil.

Perdea de aer SRQ autonomă cu pompă de căldură

Perdeaua de aer SR, modelul SRQ, este disponibilă în combinație cu o pompă de căldură Daikin ERQ. Pompa de căldură furnizează energia termică necesară pentru separarea climatică în cadrul ușii. Încălzirea și răcirea în clădire sunt controlate separat. Această soluție climatică este durabilă, economisește energie și creează un climat interior plăcut.

De ce să alegeți SR DX?

  • Durabilitate
  • Sistem climatic integrat
  • Consum redus de energie
  • Confort optim
  • Emisii reduse de CO2

CONTROL

Poate fi conectat la:

Control Daikin
BMS