Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

DIGITAL VACUUM GAUGE
Dispozitiv profesional de masurare a vidului

AbTehnic Profesional

Dispozitiv profesional de masurare a vidului

Dispozitiv profesional de masurare a vidului

În calitate de tehnician profesionist, este imperios necesar să se asigure că un sistem este aspirat în profunzime. Principala problemă cu multe unități portabile mici este inexactitatea și durabilitatea lor.

Categorie:
MASTERCOOL

Descriere

Dispozitiv profesional de masurare a vidului

În calitate de tehnician profesionist, este imperios necesar să se asigure că un sistem este aspirat în profunzime. Principala problemă cu multe unități portabile mici este inexactitatea și durabilitatea lor. Deși s-a dovedit că senzorul cu termocuplu este mult mai precis și mai durabil decât cel de tip termister, problema a fost reprezentată de inconvenientul unei unități de masă incomode. Mastercool introduce o unitate portabilă care utilizează tehnologia termocuplului. Acest vacuometru a fost proiectat ținând cont de mediul de teren al tehnicianului, permițând autocalibrarea și un senzor care nu va fi deteriorat de brumele mici de ulei. Unitatea Mastercool permite programarea unui interval de vid țintă cu un indicator luminos al senzorului. Acum aveți libertatea de a vă continua cu alte activități și de a reveni la sistem odată ce vedeți indicatorul luminos care semnalizează vidul țintă.

SPECIFICAȚII

Timp de răspuns: 250 mSec.

Cablu senzor: Cablu spiralat extins la 2,6 metri (6,5 picioare).

Senzor: Senzor termocuplu

Racord de conectare: Adaptor femelă cu flanșă de 1/4″.

Temperatură de funcționare: 32 până la 120ºF (0 până la 45ºC)

Alimentare: Baterie de 9V DC (adaptor AC/DC opțional)

Durata de viață a bateriei: 36 de ore

Indicator de baterie descărcată: ICON special pe LCD

Unități de vid: Microni, Torr, mTorr, mmHg, mBar, Pa

Interval de precizie*: ATM-1000 microni: ±10% din citire 1000 – 100 microni: ±7% din citire, 100 – 1 micron: ±5% din citire

* Precizia unității se referă la specificațiile senzorului și se bazează pe condiții optime de laborator. Operațiunile de pe teren pot devia mult de la aceste niveluri.

SPECIFICAȚII TEHNICE
  • 98061-SENSOR: Senzor de înlocuire
  • 99334-110: Adaptor 110V AC/DC
  • 99333: 1/4 FL-M x 1/4 FL-M x 1/4 FL-M x 1/4 FL-F T