Aparat digital de măsurare vacuum(presiune in microni) SVG3
Aparat digital de măsurare vacuum (presiune in microni) SVG3

1,187.30 lei TVA inclus

1,187.30 lei TVA inclus

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Aparat digital de măsurare vacuum (presiune in microni) SVG3

1,187.30 lei TVA inclus

Aparat digital de măsurare vacuum (presiune in microni) SVG3

Rate Calculator – Vedeți cât de repede crește sau scade presiunea sistemului
Depresor Schrader pentru a minimiza scurgerile prin reducerea conexiunilor
Alarme și cronometru – fiți avertizat când nivelul dorit este atins
Rezoluție de 1 micron
Gama 0 – 9999 microni
Unități de măsură: microni (µm) de mercur, mmHg, mbar, mTorr, Torr și Pascals

SKU: SVG3 Categorie: Etichetă:
fieldpiece
Aparat digital de măsurare vacuum (presiune in microni) SVG3

Vacuometrul digital cu microni Fieldpiece SVG3 este un manometru compact, robust, care este încărcat cu funcții de care profesioniștii HVACR au nevoie pentru a-i ajuta să facă mai mult. Include un afișaj mare, dublu, cu un indicator al ratei, alarme, temporizator, carcasă cauciucată robustă și un cârlig la curea care permite agățarea vacuometrului în orice unghi.

SVG3 conține funcții pentru a face evacuarea mai ușoară și mai rapidă. Ecranul are o lumină de fundal strălucitoare pentru o vizibilitate ridicată în orice situație. Pentru a minimiza scurgerile, Fieldpiece SVG3 are un depresor schrader care se poate conecta direct la instrumentul de îndepărtare a miezului sau direct la portul de service. Mai puține conexiuni reduc potențialul de scurgeri care nu au legătură cu sistemul. Indicatorul de rată ajută la determinarea dacă există scurgeri în sistem.

Când vidul atinge punctul de referință scăzut al alarmei, se declanșează o alarmă sonoră, lumina de fundal clipește, iar cronometrul integrat repornește pentru a arăta tehnicianului cât timp sistemul a menținut un vid profund. Puteți seta atât alarme înalte, cât și minime. Iar temporizatorul poate afișa cât timp a durat până la alarmă și cât timp a fost menținută vidul.

Functii

Încărcat

SVG3 conține funcții pentru a face evacuarea mai ușoară și mai rapidă. Ecranul are o lumină de fundal strălucitoare pentru o vizibilitate ridicată în orice situație. Pentru a minimiza scurgerile, SVG3 are un depresor schrader care se poate conecta direct la instrumentul de îndepărtare a miezului sau direct la portul de service. Mai puține conexiuni reduc potențialul de scurgeri care nu au legătură cu sistemul. Utilizați indicatorul de rată pentru a determina dacă există scurgeri în sistem.

Robust

Carcasa complet cauciucată se simte grozav și ajută la protejarea contorului în caz de cădere. Folosește garnitură standard pentru furtun, care poate fi înlocuită de utilizator, pentru a asigura o etanșare etanșă de fiecare dată.

Compact

Design super compact este confortabil în mână sau în spații înguste. Designul cârligului și curelei fără mâini menține vizibilitatea afișajului în sus. Conectați SVG3 oriunde și afișajul este ușor de văzut.

Vizualizare ușoară

Designul cârligului și curelei fără mâini menține vizibilitatea afișajului în sus. Conectați SVG3 oriunde și afișajul este ușor de văzut.

Include:
  • Micron Vacuometru - SVG3
  • Fitting Tee
  • Manualul proprietarului
Caracteristici

Tip: Vacuumetru

Aplicație: HVAC

Mediul de operare: 32°F până la 122°F la <75% RH

Coeficient de temperatură: 0,1 x (precizie specificată) per °C de la 0 °C la 18 °C și de la 28 °C la 50 °C (32 °F la 64 °F și de la 82 °F la 122 °F)

Timp de raspuns: 0,5 secunde

Oprire automata: După 15 minute de citiri mai mult de 10000 microni

Peste raza: Indicația marcajului „OL”.

Tip baterie: 4 x baterii AAA NEDA 24A, JIS UM4, IEC R03

Durata de viata a bateriei: 40 de ore de utilizare standard (alcalină) fără iluminare de fundal