Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Sistem de masurare a temperaturii – DSI Core Point

TVA inclus

Sistem de masurare a temperaturii – DSI Core Point

– Sistemul DSI CorePoint vă oferă un control total asupra timpului de congelare pentru fiecare congelator, indiferent de temperatura diferită de intrare a produsului brut.

DSI
Sistem de masurare a temperaturii – DSI Core Point

Economisiți timp și consum de energie cu ajutorul sistemului brevetat de măsurare a temperaturii DSI CorePoint pentru congelatoarele verticale cu plăci DSI.

Sistem nou dezvoltat pentru măsurarea precisă a temperaturii de bază a ceea ce procesează congelatoarele verticale cu plăci DSI. Kitul DSI CorePoint poate fi montat în interiorul oricăruia dintre congelatoarele noastre verticale cu plăci.


Sistemul constă dintr-un senzor termic PT100 montat într-o sondă special concepută care apare printr-o gaură în unul dintre brațele de ridicare. Este necesar un singur kit pentru fiecare congelator.

Sistemul DSI CorePoint vă oferă un control total asupra timpului de congelare pentru fiecare congelator, indiferent de temperatura diferită de intrare a produsului brut.

Când deschideți congelatorul cu plăci verticale și ridicați blocurile congelate, sonda va aluneca cu ușurință și va fi gata pentru o altă sarcină. DSI CorePoint trebuie conectat la un sistem de control central sau la o cutie de control special concepută pe fiecare congelator de plăci.

DSI CorePoint "Control box"

Cutia de control este fabricată din oțel inoxidabil și este etanșată IP65. Lumina de indicare arată că a fost atinsă temperatura de bază prestabilită. Lumina de indicare poate fi înlocuită cu o alarmă. O cutie de control trebuie montată pe fiecare congelator cu plăci care are un sistem de măsurare a temperaturii DSI CorePoint.

Sistemul de măsurare DSI CorePoint vă oferă mai multe avantaje:

  • Măsurați temperatura exactă a miezului
  • Controlați complet timpul de congelare
  • Garantați calitatea produsului
  • Documentați temperaturile de congelare
  • Creșteți capacitatea congelatorului
  • Economisiți consumul de energie
  • Reduceți emisiile de CO2
  • Ușor de instalat