Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Ansamblu MVP Vana cu 2 electroventile

TVA inclus

Ansamblu MVP Vana cu 2 electroventile

Rezistenta. Adaptabila. Compacta

Hansen Technologies introduce dimensiunile stațiilor de supape MVP65 – MVP100 în linia de produse MVP Multi-Valve Platform. Acestea oferă funcționalitatea de control îmbunătățită a unei supape de oprire a aspirației în două trepte alimentate cu gaz, o caracteristică nouă pentru supapele MVP. Se livrează pretestate și asamblate pentru o instalare rapidă și ușoară, necesitând doar două suduri pentru a finaliza majoritatea aplicațiilor stației de supape. Nu este necesară nicio dezasamblare.
Aceste noi adăugiri la familia MVP oferă acum dimensiuni ale porturilor de 3″ (80 mm) și 4″ (100 mm) și sunt configurate folosind piese și kituri de piese standard Hansen – economisind timp și bani pentru instalare și instruire.

HANSEN TECHNOLOGIES
Ansamblu MVP Vana cu 2 electroventile

Se livrează pretestata și asamblata pentru o instalare rapidă și ușoară, necesitând doar două suduri pentru a finaliza majoritatea aplicațiilor pentru stațiile de supape.

Nu este necesară nicio dezasamblare. Funcțiile supapei de control Hansen includ supapa solenoidală, toate funcțiile comune ale regulatorului de presiune Hansen (intrare, ieșire, presiune dublă), supapa de control motorizată și opritorul de aspirație alimentat cu gaz (dimensiuni ale orificiilor de 2 ½" - 4"). Poate fi configurată folosind piese Hansen standard pentru majoritatea funcțiilor de control.

MVP este ideal pentru controlul evaporatorului: alimentare cu lichid, expansiune directă, dezghețare cu gaz cald și degajare a condensului, reglarea aspirației și eficiența aspirației la temperaturi scăzute.

De asemenea, este foarte potrivit pentru alimentarea cu lichid a vaselor inundate și a vaselor de recirculare și pentru injecția de lichid pentru compresoarele cu șurub. Sunt posibile până la șase funcții separate: supapă de închidere, filtru, supapă de control (solenoid/regulator de presiune/ motorizat), clapetă de reținere, expansiune manuală și supapă de închidere.

Reducerea costurilor de instalare este un avantaj uriaș al supapei MVP. Instalarea mai rapidă, mai puțin timp de tăiere a țevilor, timp de asamblare prin sudură, izolație și transport echivalează cu costuri reduse. În plus, corpul compact al supapei economisește spațiu de instalare și greutatea grupului de supape. Supapa MVP include până la șase prize de presiune pentru a măsura presiunea la intrarea și ieșirea din supapă, precum și o conexiune laterală NPT de ¾".

SPECIFICAȚII TEHNICE
 • Presiunea de lucru sigură (MVP13 până la MVP50): 600 PSIG (40 bar)
 • Presiune de lucru sigură (MVP65 până la MVP100): 400 PSIG (28 bar)
 • Intervalul de temperatură: -50° până la 115ºC (-60° până la 240°F)
 • Materiale Corp: Oțel forjat (MVP13) sau oțel turnat, ASTM A-352, clasa LCB Capac: Fontă ductilă, ASTM A-536 CARACTERISTICI. 2 ½" - 4": Componente acoperite cu ACT® standard.
 • Potrivit pentru toți agenții frigorifici aprobați de Hansen, inclusiv R717, R134a, R404, R507 și CO2.
 • Piese și kituri de piese identice cu supapele individuale Hansen - economisește la stocarea pieselor de schimb și la instruire
 • Patru până la șase funcții de control într-una singură
 • Funcție de reglare a presiunii
 • Funcție de deschidere manuală standard la supapele solenoide și de reglare a presiunii
 • Filtru de 100 de ochiuri de plasă de dimensiune completă (2 ½" - 4", nu este necesar un filtru)
 • Toate tijele supapelor de închidere sunt în poziție verticală în sus
 • Configurație simplă și identificabilă
 • Elimină potențialul de scurgere a garniturii de etanșare a flanșei