Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Manometru presiune A75

TVA inclus

Manometru presiune A75

VDH vă oferă o gamă largă de manometre de calitate superioară. Toate manometrele noastre au o carcasă robustă din oțel inoxidabil ambutisat.

Manometru presiune A75

Manometrul A75 a fost dezvoltat pentru măsurarea presiunii compresoarelor de amoniac. Manometrul are o carcasă din oțel inoxidabil și este umplut cu glicerină pentru o funcționare fiabilă și o viață lungă. Etanșarea dintre fereastra din plastic și carcasă previne scurgerea prin intermediul unui dispozitiv de prindere cu baionetă cu inel de etanșare. Un niplu de conectare este fixat pe carcasă într-un mod unic, făcând inutile șuruburile de conectare externe. Acest lucru oferă o protecție suplimentară împotriva scurgerilor cauzate de vibrații.

Despre VDH

VDH vă oferă o gamă largă de manometre de calitate superioară. Toate manometrele noastre au o carcasă robustă din oțel inoxidabil ambutisat. Sunt proiectate și fabricate în propria noastră fabrică: garanția dumneavoastră de calitate. Cu peste 1 milion de manometre diferite, VDH are un model potrivit pentru fiecare aplicație imaginabilă. Sunt disponibile în multe forme și dimensiuni de construcție, cu diametre cuprinse între 63 - 250 mm. Puteți alege dintre scale simple și multiple, cu o gamă de opțiuni de culoare atât pentru scară, cât și pentru indicator. Toate manometrele noastre sunt în conformitate cu EN 837-1.