Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbător de căldură SWEP B18

TVA inclus

Schimbător de căldură SWEP B18

Având în vedere că cerințele de presiune pentru aplicațiile CO2 transcritice ating 140 bar, B18 este alegerea naturală.

SWEP
Schimbător de căldură SWEP B18

Având în vedere că cerințele de presiune pentru aplicațiile CO2 transcritice ating 140 bar, B18 este alegerea naturală. B18 este optimizat pentru capacități mari ale pompelor de căldură (până la 150 kW ca răcitor de gaz și până la 60 kW ca evaporator). Compact și ușor, B18 este o alegere excelentă pentru aplicațiile lanțului de frig (supermarketuri, răcire în transporturi, recuperare de căldură, economizoare) și pentru pompele de căldură (evaporator și răcitor de gaz).

Despre schimbătoarele de căldură SWEP

SWEP oferă o gamă largă de soluții de schimbătoare de căldură extrem de eficiente, compacte și versatile, proiectate pentru a oferi cel mai înalt COP și cel mai mic cost pe durata ciclului de viață. BPHE-urile noastre sunt utilizate într-o gamă largă de aplicații pentru sistemele de refrigerare, inclusiv în supermarketuri, transporturi, cum ar fi containere marine, camioane și remorci, precum și sisteme cu amoniac.

În trecut, astfel de aplicații au necesitat utilizarea de agenți frigorifici sintetici, cum ar fi clorofluorocarbonul (CFC), hidroclorofluorocarbonul (HCFC) și hidrofluorocarbonul (HFC).

Având în vedere că este în curs de desfășurare o schimbare tehnologică majoră, prin înlocuirea agenților frigorifici sintetici cu noi agenți frigorifici naturali, prietenoși cu mediul înconjurător, SWEP colaborează îndeaproape cu clienții și cu alți furnizori de componente, cu scopul de a înlocui agenții frigorifici cu GWP ridicat cu agenți naturali sau cu alternative cu GWP scăzut nou dezvoltate.