Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Industrial Frigo Doors – Usi frigorifice industriale

Industrial Frigo Doors - usi frigorifice industriale

Industrial Frigo Doors este o companie specializata in fabricarea de usi de refrigerare industriale de inalta calitate. Compania ofera o gama larga de produse, inclusiv usi culisante, usi batante, usi verticale si usi pentru camere frigorifice. Fiecare produs este proiectat pentru a oferi o performanta de inalta calitate si durabilitate, adaptata cerintelor specifice ale fiecarui client.


Utile pentru camere frigorifice si depozite frigorifice, usile culisante Industrial Frigo Doors sunt proiectate pentru a fi silentioase, usoare si usor de manevrat. Aceste usi sunt disponibile in diferite dimensiuni si pot fi personalizate pentru a se potrivi cu toate nevoile clientilor. Usile batante oferite de companie sunt ideale pentru utilizarea in spatii mici sau in zone de depozitare inguste. Aceste usi sunt disponibile in diferite marimi si pot fi personalizate pentru a se potrivi cu toate specificatiile clientilor.


Pentru a oferi solutii flexibile de refrigerare, Industrial Frigo Doors fabrica si usi verticale pentru frigidere industriale. Aceste usi sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce ajuta la reducerea costurilor de energie ale clientilor. Usile verticale sunt disponibile in diferite dimensiuni si culori, astfel incat sa se potriveasca cu toate nevoile si preferintele clientilor.


In plus, compania ofera si usi pentru camere frigorifice, care sunt proiectate pentru a mentine o temperatura constanta in interiorul camerei. Aceste usi sunt disponibile in diferite dimensiuni si pot fi personalizate pentru a se potrivi cu toate specificatiile clientilor.


Fiecare produs fabricat de Industrial Frigo Doors este conceput pentru a oferi performanta si durabilitate de inalta calitate, fiind fabricate din materiale de calitate superioara, rezistente la coroziune si uzura. In plus, produsele companiei sunt proiectate pentru a fi eficiente din punct de vedere energetic, ceea ce ajuta la reducerea costurilor de energie ale clientilor.


In concluzie, Industrial Frigo Doors este o companie de top in fabricarea de usi de refrigerare industriale de inalta calitate. Compania ofera o gama larga de produse, inclusiv usi culisante, usi batante, usi verticale si usi pentru camere frigorifice, fiecare fiind proiectat pentru a oferi o performanta de inalta calitate si durabilitate, adaptata cerintelor specifice ale fiecarui client.

Contactati-ne!

Oferim consultanta pentru orice problema legata de instalatii figorifice si sisteme de racire industriale

ADRESA:

Str. Alunisului Nr. 164, Sector 4 Bucuresti

EMAIL

office@abtehnic.ro

TELEFON:

021 332 08 48

ACM KALTE KLIMA Products

GAS TIGHT SECTIONAL DOORS Industrial Frigo Doors - Usi frigorifice industriale
Usa sectionala etansa la gaz
SEMI INSULATING INDUSTRIAL REFRIGERATOR DOOR Industrial Frigo Doors - Usi frigorifice industriale
Usa frigorifica industriala semi izolata batanta TO AND FRO
SLIDING DOOR FOR POSITIVE TEMPERATURE ROOMS FOR LARGE DOORS 890M Industrial Frigo Doors - Usi frigorifice industriale
Usa culisanta pentru camere frigorifice mari temperaturi pozitive 890M
SLIDING DOORS FOR POSITIVE TEMPERATURE ROOMS 880M Industrial Frigo Doors - Usi frigorifice industriale
Usa culisanta pentru camere frigorifice temperaturi pozitive 880M
INDUSTRIAL SLIDING REFRIGERATOR DOOR FOR NEGATIVE TEMPERATURE LARGE SIZ Industrial Frigo Doors - Usi frigorifice industriale
Usa frigorifica industriala culisanta pentru temperaturi negative 890BT