Baterie manometre 60″ digital cu 4 căi
Baterie manometre 60″ digital cu 4 căi

4,318.17 lei TVA inclus

4,318.17 lei TVA inclus

Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Baterie manometre 60″ digital cu 4 căi

4,318.17 lei TVA inclus

Baterie manometre 60″ digital cu 4 căi, furtunuri pentru presiune crescuta cu conexiuni standard, furtun negru de vacuum și clemă –

Mastercool introduce noua serie de colectoare inteligente SPARTAN cu tehnologie wireless Bluetooth®. Acest colector inteligent este echipat cu un ecran LCD tactil color de 4,3″, care permite utilizatorului să navigheze prin toate ecranele și opțiunile cu o glisare rapidă a degetului. Acum, cu un senzor de vid premium încorporat și o precizie de până la 1 micron, nu mai este nevoie de echipamente suplimentare pentru a diagnostica și a vă întreține corect sistemul de aer condiționat.

SKU: 99946-BT Categorie: Etichetă:
MASTERCOOL
Baterie manometre 60″ digital cu 4 căi

Mastercool introduce noul colector inteligent din seria SPARTAN cu tehnologie wireless Bluetooth. Acest colector inteligent este echipat cu un ecran LCD color tactil de 4", permițând utilizatorului să navigheze prin toate ecranele și opțiunile cu o glisare rapidă a degetului. Acum, cu un senzor de vid premium încorporat și o precizie de până la 1 micron, nu este nevoie de echipamente suplimentare pentru a diagnostica și a întreține în mod corespunzător sistemul dumneavoastră de A/C.

Oferit în opțiuni cu 2 și 4 căi, acest colector va afișa presiunea, vidul, temperatura și va calcula automat supraîncălzirea și subrăcirea. Ambele modele includ înregistrarea datelor și vor oferi funcții suplimentare, cum ar fi cronometre de testare a scurgerilor și alarme, dar asta nu este tot! Împreună cu această varietate va fi posibilitatea de a descărca aplicația noastră gratuită Mastercool Connect, care va oferi mobilitate deplină, deoarece activitatea poate fi vizualizată cu ușurință pe toate dispozitivele portabile compatibile. Acest lucru va permite cantități nesfârșite de colectare de date și diagnosticare la îndemâna dumneavoastră.

CARACTERISTICI:
  • colector cu 4 căi
  • Include două cleme de temperatură
  • Include RYB de 60" și furtunuri de vid
  • Afișează presiunea, vidul și temperatura și va calcula automat supraîncălzirea și subrăcirea
  • Ecranul tactil color de 4,3" oferă o navigare ușoară prin atingerea unui deget
  • Senzor de vid încorporat cu rezoluție de până la 1 micron
  • Peste 60 de agenți frigorifici preprogramați
  • Alimentare: baterie reîncărcabilă Li-Ion (încărcare prin cablul USB tip C furnizat)
  • Durată de viață a bateriei: 30-36 de ore de utilizare normală (25-30 de ore cu Bluetooth activat)
  • Conectivitate Bluetooth cu o rază de vizibilitate maximă de 260 inchi (80 m).
Type

99943-BT, 99943-BT-2, 99946-BT, 99946-BT-2, 99947-BT, 99947-BT-2, 99946-BT-EU, 99947-BT-EU, 99946-BT-2BVE