Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Congelator orizontal in placi congelare rapida seria HS Flex

TVA inclus

Congelator orizontal in placi congelare rapida seria HS Flex

– Congelatoarele HS Flex au un design unic, cu deschideri pentru o singură stație, un consum redus de energie, precum și o curățare și întreținere ușoară.

DSI
Congelator orizontal in placi congelare rapida seria HS Flex

Un congelator flexibil pentru schimbarea produselor

Congelatoarele cu plăci orizontale flexibile din seria HS Flex sunt concepute pentru a se potrivi unor nevoi variate. Un congelator HS Flex se adaptează automat la diferite înălțimi ale tăvilor, asigurându-vă astfel un nivel stabil de productivitate pe parcursul anotimpurilor și al schimbării gamei de produse.

Congelatoarele HS Flex au un design unic, cu deschideri pentru o singură stație, un consum redus de energie, precum și o curățare și întreținere ușoară. Congelatoarele dispun de un cadru din oțel zincat la cald, foarte rezistent, sau de un cadru din oțel inoxidabil, precum și de berbeci hidraulici care asigură o presiune stabilă și uniformă a plăcii pentru o congelare omogenă.

Congelatoare pentru congelare orizontală rapidă

Congelatoarele orizontale cu plăci sunt ideale pentru congelarea produselor în tăvi, cutii de carton, cutii sau rame.

Metoda presupune o congelare foarte rapidă, care menține calitatea produselor și asigură siguranța alimentară. De asemenea, este foarte durabilă. Testele arată că, indiferent dacă lucrați cu pește, carne, păsări de curte, fructe, legume, lichide, lichide, hrană pentru animale de companie sau mâncăruri gata preparate, trecerea la congelarea pe plăci va fi vizibilă în mod clar în rezultatele dvs. și în economiile operaționale, precum și în amprenta ecologică, deoarece tehnologia de congelare pe plăci este cu până la 30% mai eficientă din punct de vedere energetic decât congelatoarele tradiționale cu aer comprimat.

Congelarea pe plăci orizontale se bazează pe congelarea prin contact direct și dublu. Acest lucru are ca rezultat o congelare rapidă cu o calitate și un randament ridicat al produsului. În funcție de nevoile dvs., congelatoarele noastre verticale cu plăci pot îngheța, dar și răci, încălzi și face schimb de căldură cu produsele dvs. Am ajutat clienții să manipuleze alimentele în diferite moduri, în funcție de sistemul de răcire. De la răcire la 3°C la pasteurizare la 100°C.

Fiecare congelator orizontal este special conceput pentru a se potrivi capacității dumneavoastră în ceea ce privește spațiul de producție, precum și greutatea sau dimensiunea preferată a loturilor. De asemenea, ne concentrăm pe consumul redus de energie, pe curățarea și întreținerea ușoară, pe prevenirea loviturilor și a urmelor pe ambalajele produselor și pe păstrarea unei calități ridicate a alimentelor la cel mai mic cost posibil.