Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Sistem Tarp BG DOOR

TVA inclus

Sistem Tarp BG DOOR

– fabricat din țesătură Trevira cu acoperire din PVC și are bare de ranforsare din fibră de sticlă pentru a rezista presiunii aerului.

BG DOOR
Sistem Tarp BG DOOR

Prelata este fabricată din țesătură Trevira cu acoperire din PVC și are bare de armare din fibră de sticlă pentru a rezista presiunii aerului. Prelata este fixată pe peretele de aspirație cu ajutorul unor șine de ghidare și role speciale pentru ajustarea la diferite înălțimi ale paleților. Această rolă de presiune fixează Tarp-ul pentru a urma paleții și îl ghidează pentru a acoperi paleții complet etanș la aer. Vă sfătuim să amplasați tampoanele noastre integrate și depresibile din spumă (100×100) pe peretele de aspirație pentru a împiedica trecerea aerului în spatele paleților.

Sistem de șenile Ripening Tarp

Echipat cu o țeavă mobilă manuală cu role într-un sistem de șine, acționat electric de un motor monofazat cu tub de 220V ușor de utilizat printr-un comutator personal.

Ripening Tarp Sistem de puncte fixe

Punct fix cu țeavă cu role pe tavanul încăperii și acționat electric de 400V/50Hz trifazat. Operator cu întrerupător fix în fața camerei.

Pre Cool Tarp sistem de urmărire

Echipat cu o țeavă mobilă manuală cu role într-un sistem de șine, acționat electric de un motor tubular monofazat ușor de manevrat cu ajutorul unui comutator personal.

Sistem de punct fix Pre Cool

Punct fix cu țeavă cu role la tavanul camerei și acționat electric de un motor tubular monofazat. Operator cu întrerupător fix în fața camerei.

Motor Pre Cool Box Sistem cu punct fix

Punct fix cu țeavă cu role la tavanul încăperii și acționat electric de 400V/50Hz trifazat. Operator cu întrerupător fix în fața camerei.

Sistem instalat Pre Cool Wall

Perete instalat cu țeavă cu role și motor monofazat monofazat de 220V cu tubulatură, acționat electric. Operat cu telecomanda furnizată și cu bastonul de mână din aluminiu.

CARACTERISTICI

  • Ușor de utilizat cu ajutorul unui comutator personal
  • Punct fix cu țeavă cu role
  • Reglabil la diferite înălțimi ale paleților

OPTIUNI

Maturare
Lățimea cortinei 3.000 mm.
Tampoane de spumă 4 verticale, 1 orizontală.
Răcire prealabilă

Perdea cu lățimea de 1.500 mm.
Tampoane de spumă 2 verticale, 1 orizontală.
Se recomandă prelata tip 1 în cazul mai multor încărcături parțiale.

Prelata
Țesătură acoperită cu PVC cu greutate de aprox. 650 gr/m2 cu întărituri din tuburi de fibră de sticlă la fiecare mm fixați pentru a rezista la diferența de presiune.

Culoare standard Tarp și tampoane din spumă
RAL 1003 Galben de semnal
RAL 5015 Albastru cer
RAL 5005 Albastru de semnal
RAL 7038 Gri agat
RAL 5002 Albastru marin
RAL 6026 Verde opal
RAL 5013 Albastru cobalt