Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Compresoare Scroll ZB și ZBD pentru refrigerare la temperaturi medii

TVA inclus

Compresoare Scroll ZB și ZBD pentru refrigerare la temperaturi medii

Gamele de compresoare Copeland™ ZB și ZBD Scroll pentru refrigerare la temperaturi medii care utilizează R407A/F/C, R448A/R449A, R404A, R134a, R450A și R513A

Categorie:
ALCO
Compresoare Scroll ZB și ZBD pentru refrigerare la temperaturi medii

Emerson oferă compresoare ZB cu o gamă largă de debite, de la 5,9 m3/h la 87,5 m3/h. Aceasta include modelele de compresoare digitale ZBD care oferă tehnologia de modulare continuă a capacității.

Compresoarele scroll Copeland au de 3 ori mai puține piese mobile decât compresoarele cu piston și dispun de un mecanism de conformare a scroll-ului care le face deosebit de robuste și fiabile în condiții severe, inclusiv în cazul în care se produce un blocaj de lichid.

Acestea au avantajul de a fi ușoare și compacte, ceea ce le face ideale pentru utilizarea în unități de refrigerare, sisteme de refrigerare compacte sau unități de proces speciale.

Seria Summit de la 7 la 15 CP este concepută pentru a oferi randamente sezoniere cu 15% mai mari decât compresoarele semi-ermetice tradiționale. Aceste compresoare sunt extrem de silențioase și pot fi echipate cu o carcasă fonică externă pentru o reducere suplimentară a zgomotului cu 10 dBA.

Compresoare digitale Scroll ZBD

  • Bazată pe designul unic al scroll-ului compatibil Copeland, modulația digitală funcționează pe baza unui mecanism simplu. Controlul capacității se realizează prin separarea axială a seturilor de scroll pe o perioadă mică de timp. Este o soluție mecanică simplă care permite un control precis al temperaturii și eficiența sistemului și nu necesită alte componente.
  • Tehnologia scroll digitală oferă o modulare continuă, fără trepte, de la 10% la 100%, fără restricții privind anvelopa de funcționare. Ca urmare, presiunile și temperaturile sistemului sunt controlate cu strictețe. Aceste compresoare oferă performanțe optime pentru unități de refrigerare, pachete de refrigerare, unități de proces și agricole.

Caracteristici și beneficii

  • Conformitate axială și radială a scroll-ului Copeland pentru fiabilitate și eficiență superioară
  • Înveliș de funcționare larg cu limită de condensare de 10°C și capacități de retragere rapidă
  • Eficiențe sezoniere ridicate, deoarece scroll-urile sunt proiectate pentru condițiile în care echipamentul funcționează cea mai mare parte a timpului
  • Greutate redusă și compactitate, până la jumătate din greutatea compresoarelor semi-ermetice echivalente
  • Disponibilitatea unei carcase opționale de protecție fonică la toate modelele, care oferă o atenuare fonică suplimentară de 10 dBA pentru o funcționare silențioasă
  • Include 12 modele de compresoare scroll digitale pentru o modulație simplă și fără trepte a capacității de la 10 la 100%.
  • Un singur model pentru mai mulți agenți frigorifici R407A/F/C, R448A/R449A, R404A, R134a, R450A și R513A

Presiunea maximă admisibilă (PS)

ZB15 to ZB45: Low Side PS 21 bar(g) /High Side PS 32 bar(g)

ZB50 to ZB220: Low Side PS 22.6 bar(g) /High Side PS 32 bar(g)

Digital ZBD: Low Side PS 21 bar(g) /High Side PS 28.8 bar(g)

Summit ZBD: Low Side PS 22.6 bar(g) /High Side PS 32 bar (g)