Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Robinet cu bila

TVA inclus

Robinet cu bila

drepte
cu pârghie, cu capac sau cu flanșă ISO pentru actuatoare
de la DN 25 până la DN 80

RFF
Robinet cu bila

Robinetele cu bilă RFF au fost proiectate pentru instalații de refrigerare care utilizează amoniac, CFC, HCFC, HFC sau agenți frigorifici cu halocarburi.

Domeniul de temperatură de la -50°C până la +150°C. Presiunea nominală nominală este de 25 bar.

Conexiunile cu flanșă ale supapelor sunt disponibile pentru următoarele:

  • Sudură cap la cap Clasa "S" (ASTM Pipe Schedule "standard")
  • Sudură cap la cap Clasa "M" (DIN 2448)
  • Lipire prin brazare Clasa "B" (ANSI B.16.22)

Proiectată cu debit cu orificiu complet, supapa cu bilă RFF are o cădere de presiune redusă cu valori Cv ridicate.

Corpul supapei, supus la presiune, este fabricat din oțel testat la impact la temperaturi scăzute. Robinetele pot fi furnizate cu certificate de material conform EN 10204.3.1.B. atunci când se specifică la comandă.

Designul simplu al corpului din trei piese este ușor de instalat fără a fi nevoie de unelte speciale de torsiune. Izolarea eficientă este posibilă datorită capului extins al supapei.

Capătul inferior al axului supapei este etanșat ermetic de un scaun din PTFE ținut în poziție de un arc comprimat.

Acest lucru permite înlocuirea inelului "O" al axului în timp ce instalația este în funcțiune...

Etanșarea fusului superior încorporează designul standard RFF dovedit, folosind două inele "O" cu un rezervor de lubrifiere, ulei care nu îngheață, între ele.

Etanșeitatea la gaz a garniturii de etanșare a scaunului cu bilă este obținută prin două inele speciale din PTFE ranforsat cu fibră de sticlă.

O gaură de aerisire este practicată în bilă pentru a evita lichidul reținut și posibilele deteriorări cauzate de expansiunea hidraulică atunci când supapa este închisă.

Orificiul de aerisire este situat pe partea din amonte a bilei. Supapa are o singură direcție de curgere.

Supapa are două garnituri de etanșare a axului, una sub filetul axului și una deasupra filetului axului.

În cazul în care platourile tijei sunt paralele cu conducta, supapa este deschisă. Dacă acestea sunt perpendiculare, supapa este închisă.

Robinetul cu bilă poate fi livrat cu un capac de etanșare prevăzut cu un inel "O" din cauciuc. Există o canelură internă pentru aerisirea gazului pentru a asigura o îndepărtare sigură la presiune atmosferică.

Pentru instalațiile cu alți agenți frigorifici, inclusiv amoniac, este disponibilă o pârghie pentru deschiderea și închiderea...

În locul capacului, se poate furniza o pârghie atunci când scurgerile sunt mai puțin critice (de exemplu, pentru amoniac).

În cazul în care supapa trebuie să fie acționată automat, aceasta poate fi furnizată cu o flanșă ISO.


Apoi, poate fi montat orice actuator ISO.

Functionalitati si optiuni
  • De asemenea, se poate furniza un actuator pneumatic. Acesta este un actuator cu revenire cu arc, astfel încât supapele se închid automat în caz de defecțiune a alimentării cu energie electrică.
  • Temperatură : - 20°C / + 85°C (Acest actuator utilizează aer uscat, unde punctul de rouă este cu aproximativ 10°C mai mic decât temperatura minimă - Presiunea aerului : 5 până la 10 bar).