Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Vaporizatoare unghiulare FHA pentru camere frigorifice mici

TVA inclus

Vaporizatoare unghiulare FHA pentru camere frigorifice mici

18 MODELE
Distanța aripioarelor: 3 mm – 4,5 mm – 7 mm
De la 1 la 4 ventilatoare, Ø 275mm
1130 – 8250 W
Versiunea BENEFIT disponibilă cu distribuitorul patentat LU-VE JET-O-MATIC

Categorie:
LU-VE
Vaporizatoare unghiulare FHA pentru camere frigorifice mici

Caracteristici

Turbocoil®

Schimbător de căldură de înaltă eficiență cu aripioare din aluminiu TURBOFIN® (profil cu lambriuri) și tuburi de cupru cu caneluri elicoidale interne.


Turbofin®

Aripioare TURBOFIN® din aluminiu cu lambriuri turbulatoare de înaltă eficiență pentru a crește coeficientul de transfer de căldură și a garanta performanțe ridicate chiar și în timpul formării înghețului.


Safeshell®

Carcasa din material compozit rezistent la socuri.


CABLARE

Cablajul motorului ventilatorului în cutia de joncțiune.

Caracteristici principale

Ventilatoare cu motoare „EC”.

Răcitoarele unității pot fi echipate cu noile ventilatoare electronice dezvoltate folosind tehnologia EC, reducând dramatic consumul de energie.


Schimbător de căldură TURBOCOIL®2

Schimbătorul de căldură Turbocoil® 2 super-eficient are cel mai mare raport posibil între capacitate și cost. Este fabricat cu: tuburi de cupru cu diametru mic, de înaltă eficiență, cu caneluri elicoidale interioare, special concepute pentru noii agenți frigorifici. Este disponibilă și o versiune pentru utilizarea cu CO2 și poate fi selectată folosind software-ul REFRIGER.

Aripioare din aluminiu de înaltă eficiență (TURBOFIN®2) cu profil turbulator special pentru a reduce dezumidificarea și formarea de îngheț.


Carcasa

Carcasă nou proiectată, foarte rezistentă, din material sintetic „Safeshell” ranforsat. Culorile sunt în concordanță cu utilizarea unităților și au fost concepute pentru a se armoniza mai bine cu materialele utilizate în mod normal în construcția camerelor frigorifice. Formele au fost alese pentru a minimiza daunele cauzate de impact accidental.

Fluide de exploatare

HFC

Funcționează cu fluide frigorifice HFC.


NH3

Funcționează cu amoniac.


CO2

Funcționează cu CO2.