Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Vaporizatoare MMC pentru vitrine frigorifice

TVA inclus

Vaporizatoare MMC pentru vitrine frigorifice

12 MODELE
AIPOARE: de la 4,5 mm la 6 mm
CAPACITATE: de la 340 W la 2360 W
DIMENSIUNI: de la 300mm la 1000mm

Categorie:
LU-VE
Vaporizatoare MMC pentru vitrine frigorifice

Caracteristici

Turbocoil®

Schimbător de căldură de înaltă eficiență cu aripioare din aluminiu TURBOFIN® (profil cu lambriuri) și tuburi de cupru cu caneluri elicoidale interne.

Turbofin®

Aripioare TURBOFIN® din aluminiu cu lambriuri turbulatoare de înaltă eficiență pentru a crește coeficientul de transfer de căldură și a garanta performanțe ridicate chiar și în timpul formării înghețului.

Carcasă din Al

Carcasă ușoară din aluminiu periat.

Caracteristici principale vaporizatoare MMC pentru vitrine frigorifice

Noua serie Minimagic oferă o gamă de soluții care o fac adaptabilă și convenabilă pentru camere frigorifice mici, precum și dulapuri și blaturi frigorifice

+42% EFICIENTA ENERGETICA

Creștere semnificativă a eficienței datorită noii combinații de schimbător de căldură TurbocoilÆ, unui nou motor cu consum redus și designului unei dimensiuni mai eficiente pentru matricea de schimb. Economii de energie care vă permit să oferiți soluții care respectă mediul înconjurător și satisfac cerințele pieței.


-50% ÎNCĂRCARE DE REFRIGERANT

Economisirea agentului frigorific, proiectarea de noi instalații și produse care respectă viitorul și care sunt în deplină conformitate cu reglementările stricte relevante. Acesta este singurul mod de a rămâne în frunte, de a fi diferit și de a continua să ne îmbunătățim, astfel încât să putem profita de fiecare oportunitate pentru a adăuga valoare produselor noastre.

Fluide de exploatare

HFC

Funcționează cu fluide frigorifice HFC.


CO2

Funcționează cu CO2.