Shopping Cart

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Racitoare de aer industriale

TVA inclus

Racitoare de aer industriale

„Linia industrială profesională” CABERO, care este foarte atractivă din punct de vedere al prețului, este utilizată în principal în zonele de afaceri ale frigorifice comerciale mari, precum și în refrigerarea industrială.

Categorie:
CABERO
Racitoare de aer industriale

„Linia industrială profesională” CABERO, care este foarte atractivă din punct de vedere al prețului, este utilizată în principal în zonele de afaceri ale frigorifice comerciale mari, precum și în refrigerarea industrială. În special, diviziunile conductelor de curgere, precum și spectrul de performanță adecvat asigură utilizatorului pierderi reduse în greutate și deficiențe optice semnificativ mai mici ale mărfurilor refrigerate, chiar și atunci când depozitarea pe termen lung a produselor proaspete și sensibile (cum ar fi carne, pește, legume, fructe). , flori etc.). Pierderea în greutate minimizată în mărfurile refrigerate se realizează în aceste unități prin menținerea temperaturii medii a suprafeței lamelei mai constantă și într-o împrăștiere mai mică la temperatura de intrare. Acest lucru permite o dezumidificare considerabil mai scăzută a aerului, precum și minimizarea și controlul înghețului. În cazul aplicațiilor la temperatură scăzută, aceste avantaje sunt vizibile în mod semnificativ, în special prin frecvențe semnificativ mai mici de dezghețare, givră mică a schimbătorului de căldură, precum și distanțe mai constante de aruncare în comparație cu diviziunea țevilor decalate, ceea ce duce la o reducere semnificativă a costurile energetice ale centralei.

Fidelă motto-ului companiei „proiectat pentru a reuși.” Această tehnologie aplicată în răcitoarele de aer industriale ajută la plasarea valorii adăugate a utilizatorului în centrul tehnologiei - la un preț foarte atractiv în același timp.

CONSTRUCȚIE

  • Înălțimi diferite ale carcasei
  • Evacuarea condensului sudata
  • Locuință FeZn
  • Tava AlMg3
  • Vopsit cu pulbere RAL 9010, margini tăiate vopsite

Caracteristici

  • DISTRIBUȚIA AERULUI Circulația direcționată a aerului pentru răcirea unor zone specifice
  • DEZGHEZARE Clapete de dezghetare, Electric, gaz fierbinte, saramura sau apa
  • IGIENĂ Componentele pliabile permit accesul ușor pentru curățarea dispozitivului din interior.

Applications

APPLICATION Refrigeration Air conditioning
EXECUTION IEHR IEHRS IEHRS & CO2 IEHSA IEHGA IAHB IAHBS
MEDIUM HFKW CO2 NH3 brine, glycol
MATERIAL TUPES Cu stainless steel zinc-plated Cu stainless steel
FIN aluminium, epoxy, AlMg3, stainless steel zinc-plated aluminium, epoxy, AlMg3, stainless steel
GEOMETRY in-line
OVERALL LENGTH up to 8500 mm
POWER RANGE 50 – 120 kW 40 – 160 kW 20 – 90 kW
FIN DISTANCE 4 – 16 mm 5, 8, 12 mm 4 – 16 mm
AIR DIRECTION horizontal one-sided