Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

Industrial condensing units - KB Unit
Unitate de condensare industriala KB Unit

Stoc epuizat

AbTehnic Profesional

Unitate de condensare industriala KB Unit

Unitate de condensare industriala KB Unit

Unități de condensare răcite cu lichid cu capacitate mare, concepute pentru aplicații comerciale și industriale, cu o capacitate de răcire de la 10kW la 40kW.

Stoc epuizat

REFRA

Descriere

Unitate de condensare industriala KB Unit

Unități de condensare răcite cu lichid cu capacitate mare, concepute pentru aplicații comerciale și industriale, cu o capacitate de răcire de la 10kW la 40kW. Aceste unități funcționează pe principiul buclei de respingere a căldurii, în care căldura condensatorului este disipată în mediu prin apă. Căldura refuzată poate fi utilizată pentru nevoi suplimentare în aceeași clădire, ceea ce oferă acestor facilități beneficii economice suplimentare. Aceste unități oferă o alternativă economică, compactă la unitățile tradiționale de condensare răcite cu aer.

Caracteristici

Construită pe un cadru asamblat cu capace, această unitate de condensare poate fi proiectată într-o varietate de moduri, în funcție de utilizarea prevăzută. Colectat cu schimbător de căldură cu carcasă și tub sau cu plăci, 1 până la 4 compresoare cu piston sau scroll și un recipient de lichid, precum și filtre de agent frigorific și un vizor. Supapa de siguranță și presostate sunt adăugate pentru a crește securitatea unității. O izolație suplimentară din vată de rocă de 50 mm poate fi suplimentată pentru o funcționare super silențioasă a unității.