Coș de cumpărături

Nu ai niciun produs în coș.

AbTehnic Profesional

Schimbător de căldură tubular Aalborg MD

TVA inclus

Schimbător de căldură tubular Aalborg MD

Aalborg MD este un răcitor de scurgere/răcitor de ulei/condensator de evacuare. Aalborg MD-T este un încălzitor de curățare a rezervorului (apă de mare).

ALFA LAVAL

Descriere

Schimbător de căldură tubular Aalborg MD

Rezervor de spălare a încălzitorului în materiale prețioase

Schimbătorul de căldură pentru spălarea rezervoarelor Aalborg MD-T este proiectat cu tuburi drepte din material din aliaj nobil Cu/Ni 70/30, care oferă avantajele unui produs foarte durabil, rezistent la coroziunea apei de mare și care elimină necesitatea de a folosi anozi de sacrificiu. foaia tubulară cu cap plutitor, etanșată la exterior, compensează dilatarea termică.

  • Capacitate de încălzire a apei de mare: 60-380 m3/h
  • Proiectat special pentru aplicația individuală
  • Operare ușor de utilizat – ușor de întreținut
  • Eficiență ridicată, amprentă redusă
  • Fiabilă

Schimbător de căldură pentru spălarea rezervorului (apă de mare)

Schimbătorul de căldură pentru spălarea rezervoarelor Aalborg MD-T este proiectat pentru instalare orizontală și o presiune de funcționare de 16 bar(g). Utilizarea unui material prețios din bronz de aluminiu pentru plăcile de tuburi și cutiile de apă și designul tuburilor drepte înseamnă că schimbătorul de căldură va necesita foarte puțină întreținere. Schimbătorul de căldură pentru spălarea rezervoarelor Aalborg MD-T este livrat cu conexiuni pentru echipamente opționale, cum ar fi termometre, manometru și senzori pentru temperatura de ieșire a apei de mare și nivelul condensatului.